Με νέο ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το 18ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης

9 Μαΐου 2023
18:41
Κανένα σχόλιο

Κάθε χρόνο και καλύτερα. Αυτή ήταν κατά γενική ομολογία η εντύπωση των φίλων που συμμετέχουν κάθε χρόνο στα τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Κοζάνης, τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από οργανωτικής άποψης.

Το σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου στο 18ο τουρνουά αγωνίστηκαν 118 αθλητές και αθλήτριες από την Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Καστοριά, τα Γρεβενά, την Πτολεμαΐδα, τη Βέροια, τα Γιάννενα, την Έδεσσα, τη Θεσ/νικη, το Φιλώτα, τα Γιαννιτσά και το Άργος Ορεστικό, σε έξι ηλικιακές κατηγορίες.

Οι εθελοντές του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ προσπάθησαν με όλες τις δυνάμεις τους να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες-χουσες και να πετύχουν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, όπως πάντα, στάθηκε αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια. Η φετινή καινοτομία ήταν η ενεργός συμμετοχή των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και η προβολή της διοργάνωσης από την Αντιπρυτάνισσα Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια κ. Άννα Σπύρτου, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων, για το συσσίτιο απόρων του Δήμου Κοζάνης.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας Λ., ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δ. Κοζάνης κ. Μάρας Ζ., ο πρόεδρος των ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και αντιπρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ κ. Λυγούρας Γ. και εκ μέρους της γραμματείας του προγράμματος διαχείρισης, μέριμνας και ευεξίας του ανθρώπινου δυναμικού του ΠΔΜ ο κ. Κεφαλάς Π..

Σε όλους τους συμμετέχοντες-ουσες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, γιατί πιστεύουμε πως η συμμετοχή είναι νίκη.

Οι νικητές-τριες ανά κατηγορία ήταν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1.Καπαγιαννίδου Ν. ΚΟΖΑΝΗ
2.Τσέκαρη Π. ΦΛΩΡΙΝΑ
3.Μαλισιόβα Αικ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Νικολάου Αικ. ΦΛΩΡΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

1.Σερίδης Μ. ΦΛΩΡΙΝΑ
2.Μιχαηλίδης Π. ΦΛΩΡΙΝΑ
3.Χρυσοστομίδης Ε. ΦΛΩΡΙΝΑ, Πογιατζής Εμ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

1.Τοκατλίδης Φ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
2.Γκόντας Γ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
3.Παπαδόπουλος Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ, Μπάμπας Σ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1.Πληκαδίτη Θ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
2.Τσιάρα Αικ. ΚΟΖΑΝΗ
3.Κρέκη Π. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τσαφή Σ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 18-39 ΕΤΩΝ

1.Σόντρας Α. ΕΔΕΣΣΑ
2.Παναγιωτίδης Α. ΚΟΖΑΝΗ
3.Ζυγανιτίδης Φ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, Γεωργούλας Δ. ΚΟΖΑΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 40+ ΕΤΩΝ

1.Αλεξανδρίδης Κ. ΕΔΕΣΣΑ
2.Στεφανίδης Γ. ΚΟΖΑΝΗ
3.Τσίρος Α. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Καραϊωσήφ Α. ΒΕΡΟΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.