kozan.gr: Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» στην Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9/5 στην Κοζάνη από την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος Σοφία Σακοράφα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Μαΐου 2023
18:49

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» στην Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9/5 στην Κοζάνη από την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος Σοφία Σακοράφα.

Ένα σχόλιο

  • ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΦΤΩΧΟΜΥΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ??? ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ&ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.