Π. Κουκουλόπουλος (Τσοτύλι): Οι αγρότες μας χρειάζονται στήριξη με συγκεκριμένα έργα.  

11 Μαΐου 2023
20:50

«Κάθε αγρότης που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις καλλιέργειες του καθώς παλεύει χωρίς καμιά ουσιαστική στήριξη, κάθε κτηνοτρόφος που οδηγείται στο κλείσιμο της Μονάδας του εξ αιτίας του δυσβάσταχτου κόστους λειτουργίας, δεν είναι απλά ένα λυπηρό γεγονός, αλλά ένα ακόμα βήμα οπισθοδρόμησης στην μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνει η χώρα για να διασφαλίσει όσο γίνεται περισσότερο την επάρκεια της σε τρόφιμα. 

Μια προσπάθεια που ποτέ δεν πίστεψαν, κάτι που αποδεικνύεται από τα μέτρα που ποτέ δεν έλαβαν, ούτε η Ν.Δ. ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ, και μας οδηγεί στην όλο και μεγαλύτερη αποδυνάμωση της υπαίθρου και τη φυγή των νέων ανθρώπων που μη έχοντας άλλη επιλογή αναζητούν σε άλλα μέρη την τύχη τους και όχι πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Χωρίς ύπαιθρο όμως, μια χώρα δεν μπορεί να έχει παρόν και πολύ περισσότερο μέλλον. 

Γι’ αυτό, εμείς στο ΠΑΣΟΚ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την αποφασιστική στήριξη των αγροτών, γεωργών και κτηνοτρόφων,  με άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που θα εγγυηθούν πρώτιστα ένα ικανοποιητικό εισόδημα, αλλά και τη διασφάλιση των υπηρεσιών που πρέπει να απολαμβάνει κάθε Έλληνας πολίτης όπου κι αν κατοικεί. Το έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν, θα το αποδείξουμε και πάλι, έχοντας ενισχυθεί και στηριχθεί με την ψήφο σας στις 21 Μαΐου.» 

Αυτά τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος σε συνάντηση που έγινε στο Τσοτύλι, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τη

δικαιολογημένη αγωνία τους, καθώς βλέπουν τα τελευταία χρόνια να έχουν εγκαταλειφθεί από το κράτος.

Ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε στην αγωνία αυτή δεσμευόμενος για μια σειρά πρωτοβουλιών που θα παρθούν μετά τις εκλογές από το ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο.

 

 

 

 

2 σχόλια

  • Είκοσι πεντε χρόνια δήμαρχος κοζανης και υπουργός δεν εκανες τίποτα για τους αγρότες και τους παραμυθιάζεις ακόμα με ψέματα όπως αυτό που έγραψες χωρισ ντροπή πριν λιγες μερες , ότι το αρδευτικό της βόρειας ζώνης της λίμνης Πολυφύτου το σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ..!
    Λες και κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ 25 χρόνια και όχι εσείς και η Ν Δ .!
    Κανεις δε σας πιστεύει πλέον γιατί έχετε χάσει τον αυτοσεβασμό σας κύριε.!!!

  • Οι αγρότες είναι η πιο κακομαθημένη επαγγελματική ομάδα.
    Δισεκατομμύρια επιδοτήσεων όλα τα χρόνια και αποτέλεσμα μηδέν.
    Ας πρόσεχαν, σταματήστε πια να τους χαϊδεύετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.