“Σπάρτακος”: Ανεκτίμητη η συμβολή των νοσηλευτών

12 Μαΐου 2023
12:15
Κανένα σχόλιο

Ανεκτίμητος ο ρόλος τους, πολύτιμη η συνδρομή και η συμβολή τους.
Το επάγγελμα που ασκούν είναι επάγγελμα φροντίδας που απαιτεί τόσο φυσική όσο και συναισθηματική προσπάθεια.
Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να αμβλυνθούν και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των ασθενών, μέσα από τη φροντίδα του σώματος, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τιμά και ευχαριστεί όλους τους Νοσηλευτές που με άκρατο αλτρουισμό και επαγγελματισμό βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους, που τους έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε και τιμούμε όλους τους συναδέλφους νοσηλευτές που «φρουρούν» τους εργαζόμενους της επιχείρησης σε όλα τα πόστα και βρίσκονται σε ετοιμότητα για να προσφέρουν άμεσα τη βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε και όλους τους νοσηλευτές που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας του σωματείου και βοηθούν την προσπάθειά μας -και την προσπάθεια όλων των συναδέλφων αιμοδοτών και εθελοντών- να «μεταγγίσουμε» ζωή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο μεγαλειώδες έργο τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.