Η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της θερινής περιόδου, στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Εορδαίας

12 Μαΐου 2023
12:14
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό την προεδρία του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας, με θέματα  που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση επικινδύνων καιρικών φαινομένων, καθώς και την ετοιμότητα των δημοτικών υπηρεσιών σε επίπεδο πολιτικής προστασίας. Επίσης τους συμμετέχοντες στο Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας απασχόλησε το ζήτημα της επικαιροποίησης στα σχέδια Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών με τις κώδικες ονομασίες:  «Δάρδανος», «Εγκέλαδος» και «Ιόλαος».

Τέλος στη σύσκεψη τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η αναγκαιότητα της άριστης συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων φορέων και της πρόληψης, ενώ υπογραμμίστηκε με έμφαση η διαθεσιμότητα των εθελοντικών ομάδων αλλά και ο απαραίτητος άρτιος συντονισμός των δράσεων πολιτικής προστασίας των λοιπών φορέων (ΕΛΑΣ,ΠΣ,ΕΚΑΒ κλπ) σε επίπεδο Δήμου για την αντιμετώπιση των κινδύνων και την έγκαιρη συνδρομή τους σε κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.