Απόψε στις 8 η ομιλία στην Πτολεμαϊδα του υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαΐδη – Μοίρασε φυλλάδια και κάλεσε τον κόσμο

12 Μαΐου 2023
15:03
Κανένα σχόλιο

Την ευκαιρία να ανταλλάξει μία «καλημέρα» με τον κόσμο της Πτολεμαΐδας και να μοιράσει φυλλάδια που αφορούν στην υποψηφιότητά του είχε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ισαάκ Νικολαϊδης.

Ανταλλάσσοντας έναν φιλικό χαιρετισμό ή συζητώντας για θέματα που αφορούν στην την περιοχή, ο κ. Νικολαϊδης είχε τη δυνατότητα να απευθύνει ένα ακόμα κάλεσμα στην  Προεκλογική του Ομιλία που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 8 στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο υποψήφιος Βουλευτής  ζήτησε από τον κόσμο, ακόμα και αν δεν ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, να προσέλθει στην ομιλία για να ακούσει τις θέσεις-προτάσεις του κόμματος και να σχηματίσει την δική του άποψη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.