Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις για κινητοποίηση στην Καλαμιά Κοζάνης»: “Υποκριτική στάση της Δημοτικής Αρχής Μαλούτα που λειτουργεί “a la carte”, από τη μία για λόγους εντυπωσιασμού δείχνει να αντιδρά ενώ από την άλλη παραχωρεί δημοτικές εκτάσεις για την κατασκευή παρόμοιων έργων”

12 Μαΐου 2023
16:00
Η δύναμη της μαζικής αντίδρασης των πολιτών σήμερα στην Καλαμιά αποδείχθηκε μεγαλύτερη από τη δύναμη των μηχανημάτων και της βούλησης μιας εταιρίας. Οι εργασίες για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου που πνίγει τον οικισμό της Καλαμιάς σταμάτησαν μετά την παρέμβαση κατοίκων του χωριού, αλληλέγγυων πολιτών και θεσμικών φορέων που διαδήλωσαν ειρηνικά για το αυτονόητο, δηλαδή την δυνατότητα των κατοίκων του χωριού να συνεχίσουν να μένουν στα σπίτια τους.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί απέναντι στην κατασκευή του συγκεκριμένου φωτοβολταϊκού πάρκου που θίγει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Καλαμιάς και «πνίγει» το χωριό. Συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων και θα είναι παρούσα στο πλάι τους όποτε αυτό απαιτηθεί. Συγχρόνως καταγγέλλει την υποκριτική στάση της Δημοτικής Αρχής Μαλούτα που λειτουργεί “a la carte”, από την μία για λόγους εντυπωσιασμού δείχνει να αντιδρά ενώ από την άλλη παραχωρεί δημοτικές εκτάσεις για την κατασκευή παρόμοιων έργων σε άλλα χωριά του Δήμου Κοζάνης.
Η Καλαμιά δείχνει τον δρόμο!
Απαιτείται άμεση αλλαγή των όρων αδειοδότησης ΦΒ πάρκων.
Λέμε ΝΑΙ στις ΑΠΕ.
Λέμε ΟΧΙ στην άναρχη κατασκευή τους.

6 σχόλια

  • Εσάς τους αριστερόφρονες που νομίζετε ότι έχετε την αποκλειστικότητα στις διαδηλώσεις, σας υπενθυμίζω ότι ο λαός της Κοζάνης σας έστειλε στο χρονοντούλαπο γιατί μετρηθηκατε και αποδειχθηκατε πολύ λίγοι. Ευτυχώς που υπάρχουν καλύτεροι.

      • Συριζα και αυτη, την εποχή που η κριση έφερε τον Ελληνα σε παρακρουση και ψηφιζε αντιδραστικά. Ευτυχώς ξεβρακώθηκαν μόνοι τους και αποκτησαμε μια σταθερότητα, για την κανινικότητα έχουμε δρόμο ακόμα. Ερχεται το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, φευγουν οι τυχοδιώκτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.