Φ.Σ. Κοζάνης: Έλα στο γήπεδο και γίνε ο 12ος παίκτης

17 Μαΐου 2023
11:12
Κανένα σχόλιο

💪🔴⚪️Σήμερα έλα στο γήπεδο Κοζάνης και γίνε ο 12ος παίκτης. Πρόκειται για τον δεύτερο από τους οκτώ τελικούς και η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων! Πάω στο γήπεδο και γίνομαι ο 12ος παίκτης. Ομάδα και κόσμος θα πορευτούν μια γροθιά για ένα ακόμη παιχνίδι. Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος.

– ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
– ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 5 ευρώ
– ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ

💪 Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να λείψεις! Το γήπεδο της Κοζάνης πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο και ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη!

🔥 Ενώνουμε τις φωνές μας και δημιουργούμε την πιο καυτή ατμόσφαιρα των τελευταίων ετών. Θα γίνουμε όλοι μαζί ο 12ος παίκτης!

💯 Η Κοζάνη θα είναι καμίνι, χαρίζοντας στην αγαπημένη μας ομάδα την άνοδο στην SL2 μετά απο 42 χρόνια!

🟦 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Φοράω κόκκινη μπλούζα μου και ξοδεύω την ενέργειά μου για να στηρίξω την Κοζανάρα μας!

🏟 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

🏆🔴⚪️ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2022-2023 🔴⚪️ 🏆 CHAMPIONS 2022-2023 🔴⚪️ 🏆

#NextGame #kozaninfc #kozanifootballclub #superleague #SL2 #playoffs2023

#roadtosuperleague2 #Champions #WeLoveKozani #Football #WeKeepOnDreaming #kozanifc #kozanarapamegera #kozanifcneaomada

@kiefertek @Kozanifc

📱📸 KOZANI FC New Media

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.