Όσο ο κόσμος θα μας μεταφέρει μήνυμα νίκης, τόσο θα προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους για να τους ακούμε – Επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαΐδη στο Βόιο, την Βλάστη και το Μουρίκι.

Με επισκέψεις σε Σιάτιστα-Νεάπολη-Τσοτύλι, στην Ιστορική Κοινότητα Βλάστης και στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μουρικίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαΐδη.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέοι επιζητούν την ΑΛΛΑΓΗ και στρέφονται προς το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Αυτό είναι το αίσθημα που αποκομίζει ο κ. Νικολαΐδης από τον κύκλο των επισκέψεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο καθώς ο κόσμος, αγανακτισμένος από τα προβλήματα, την ανεργία, την ακρίβεια αντιλαμβάνεται πως μόνο γυρίζοντας σελίδα θα επιτευχθεί και η αλλαγή.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο κόσμος εκφράζει ένα αίσθημα αγανάκτησης και απόγνωσης που συνοδεύεται από θυμό καθώς είναι πολλοί αυτοί που αναγκάζονται να αποχαιρετήσουν παιδιά ή εγγόνια που πάνε να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.
Αφήστε μια απάντηση