Κωνσταντίνος Μπαλιάκας (Υπ. βουλευτής Νίκης στην Π.Ε. Κοζάνης): ” Η Ελλάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά, η Ελλάδα οφείλει να εξορύξει άμεσα τους Υδρογονάνθρακες που αποδεδειγμένα διαθέτει ώστε να δοθεί μία σημαντικότατη ώθηση στην ανάπτυξη της οικονομίας και να ξεφύγει από τα δεσμά των μνημονιακών συμβάσεων”

19 Μαΐου 2023
20:10

 

Η Ελλάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά, η Ελλάδα οφείλει να εξορύξει άμεσα τους Υδρογονάνθρακες που αποδεδειγμένα διαθέτει ώστε να δοθεί μία σημαντικότατη ώθηση στην ανάπτυξη της οικονομίας και να ξεφύγει από τα δεσμά των μνημονιακών συμβάσεων.

Kλικ εδώ για τη συνέχεια

3 σχόλια

  • Μπράβο Κώστα!
    Επιτέλους, ν’ ακούσουμε ουσιώδη λόγο, μ’ επιχειρήματα για το πως θα απελευθερωθεί η χώρα που την κατάντησαν αποικία τα τρία “μεγάλα” κόμματα που κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση.

  • Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ γιατί έναν ολόκληρο προεκλογικό μήνα, μόνο τα τρία κόμματα βλέπαμε στην τηλεόραση, να λένε τις ίδιες και τις ίδιες συμπεφωνημένες κοινοτυπίες.

  • Καλά τα λες Κωνσταντίνε.. Αλλά δυστυχώς αν δεν ξυπνήσουμε στην επόμενη κυβέρνηση ο αντίστοιχος υπουργός θα είναι κανένας τραγουδιστής ηθοποιός η δημοσιογράφος και άσχετος με το τόσο σοβαρό για την οικονομία μας θέμα που θέτεις ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.