H κεντρική προεκλογική ομιλία της υπ. βουλευτή της ΝΔ Ευλαμπίας Πρώϊου στη Νεάπολη Βοιου το βράδυ της Παρασκευής 19/5: “Ζητώ την στήριξή σας ζητώ την ψήφο σας ώστε να μπορέσω να γίνω η δική σας φωνή ο δικός σας άνθρωπος για να διεκδικήσω το καλύτερο για τον τόπο μας”

19 Μαΐου 2023
23:06
Φίλες και φίλοι ,
Σας καλωσορίζω στην σημερινή μου ομιλία .Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που βρίσκεστε σήμερα κοντά μου .
Σας προσκάλεσα για να σας πω δυο λόγια για το ποια πραγματικά είναι η Ευλαμπία .
Είμαι ένας άνθρωπος , όπου από τα 19 μου χρόνια παλεύω μαζί με τον σύζυγό μου , για να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Θα έλεγε κανείς μα τι εννοείς Ευλαμπία ;
Ως άνθρωπος από μικρή ένιωθα την ανάγκη , αλλά και την δίψα να προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους γύρω μου οτί αξίζω στο να προσφέρω το κάτι παραπάνω.
Με το πέρασμα του χρόνου και όσα έχω καταφέρει , αρχίζω και οραματίζομαι ,οτί εδώ που μένω ,εδώ που εργάζομαι ,θέλω να επενδύσω τις δυνάμεις μου , για βοηθήσω τον τόπο μου ,τον τόπο μας . Θέλω να νιώσετε την δίψα που νιώθω εγώ από μικρό κοριτσάκι ,να δημιουργήσω αυτό , το ‘’ΚΑΤΙ’’ παραπάνω .
Και θα με ρωτήσετε ποιο θα είναι το ΄΄ΚΑΤΙ΄΄ παραπάνω ;
Σε αυτό το σημείο θέλω να σταθώ , και να σας πω ότι ο τόπος μας έχει να δώσει πολλά περισσότερα από όσα θεωρείτε . Γνωρίζω ,καταλαβαίνω , σας βλέπω και με βλέπω καθημερινά στον καθρέπτη των ματιών σας , ότι η απογοήτευση είναι τεράστια και έχετε δίκιο δεν μπορώ να σας το κρύψω , ούτε να σας πω ψέματα ,γιατί δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου .
Σας παρακαλώ όμως , να μου δώσετε 4 λεπτά από τον χρόνο σας και να με ακούσετε.
Η χώρα μας , ο νόμος Κοζάνης, η περιοχή μας , το ΒΟΙΟ , βρίσκονται αναμφίβολα σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας , την στιγμή αυτή δε χωράνε ψευτοδιλήμματα και ιδεοληψίες. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη.
Καλούμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη που αναλογεί σε όλους μας σκεπτόμενοι ότι το μέλλον της χώρας και του τόπου μας είμαστε όλοι εμείς. Η Ελλάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπήκε σε τροχιά σταθερότητας και εκεί πρέπει να παραμείνει.
Η προηγούμενη τετραετία ίσως ήταν από τις πιο δύσκολες τετραετίες που έχει περάσει ο τόπος μας .H υγειονομική κρίση του COVID 19 , η πληθωριστική κρίση , ο πόλεμος στην Ουκρανία , η επίθεση στον Έβρο , η ενεργειακή κρίση συντέλεσαν στο να δυσκολέψουν την καθημερινότητα μας .
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς .Η αποχή από τα κοινά πιστεύω ακράδαντα ότι είναι αποχή από την ίδια τη ζωή . Όλοι μας καλούμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί σκεπτόμενοι το μέλλον της χώρας μας και του τόπου μας.
Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν αποφάσισα να δηλώσω παρούσα ξανά.
Σε αυτή την προσπάθεια της νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσουμε αυτή τη χώρα στην θέση που της ανήκει.
Εργάζομαι και ζω καθημερινά σε αυτόν τον τόπο τον γνωρίζω και με γνωρίζει πάνω απ’ όλα όμως το πονάω και τον αγαπώ.
Δεν έχω αυταπάτες ξέρω πολύ καλά πόσο προσπάθεια χρειάζεται, ώστε ένας νέος άνθρωπος να μείνει και να δραστηριοποιείται στην περιοχή μας στο Βόιο στον Νομό Κοζάνης.
Η πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μαζί αυτή είναι που με οδηγεί και που μου δίνει δύναμη ώστε να ζητήσω να γίνω η φωνή σας και να μεταφέρω όλα τα ζητήματα του νομού μας του τόπου μας στην κεντρική διοίκηση.
Ώστε να μπορέσω να χτίσω ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας , για τους συμπολίτες μου, για όλους μας.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετώπισαν εξωγενείς κρίσεις τις οποίες μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς ως τις μεγαλύτερες κρίσεις μετά την μεταπολίτευση.
Μέσα όμως αυτή τη δύσκολη συνθήκη κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει πως έχουνε γίνει πολλά:
H ψηφιοποίηση του κράτους, η αύξηση του κατώτατου μισθού η μικρή αύξηση για τους συνταξιούχους, η μείωση της προσωπικής διαφοράς , η μείωση των φορολογικών τελετών ο περιορισμός στην γραφειοκρατία με το GOV.GR, τα φορολογικά κίνητρα είναι δεσμεύσεις που υποσχέθηκε την προηγούμενη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υλοποιήθηκαν, Και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
Η χώρα μας θωρακίστηκε και θωρακίζεται.
Η ΕΛΛΑΔΑ μας έχει σύνορα.
Πιστεύω που δεν υπάρχουν εύκολες οι μαγικές λύσεις και στο σημείο που είμαστε επιβάλλεται σκληρή και μεθοδική δουλειά από όλους και σε όλα τα επίπεδα.
Όμως οι λύσεις υπάρχουν είναι μπροστά μας και ευτυχώς κάποιοι τις βλέπουμε. Θεωρώ ότι μια πετυχημένη κυβέρνηση μια επιτυχημένη βουλευτής πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη στην καθημερινότητα του να αφουγκράζεται τα προβλήματα του και να δίνει λύσεις αλλά παράλληλα να έχει και όραμα για το μέλλον.
Ο τουρισμός , Ο πρωτογενής τομέας επιβάλλεται και πρέπει να αναδειχθούν.
Η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου για το νομό Κοζάνης αποτελεί επιτακτική ανάγκη.
Γι αυτό τον λόγο ζητώ να γίνω η φωνή σας ώστε να μεταφέρω στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ΌΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
Ταυτόχρονα όμως θέλω να μεταφέρω και την ομορφιά που έχει αυτός ο τόπος ΜΑΣ.
Τις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να γίνουν το εφαλτήριο για να φτάσουμε τον τόπο μας ψηλά.
Το γνωρίζω δεν είναι εύκολο και δεν επιθυμώ να υπόσχομαι πολλά πράγματα ζητώ μόνο την ευκαιρία να δουλέψω για τον τόπο μου με ευθύνη και ενσυναίσθηση.
Ταυτίζομαι με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό που πρεσβεύει η παράταξη μας εδώ και 49 χρόνια γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ότι ο νομός μας έχει δυνατότητες ,έχει προοπτική.
ΈΧΩ το όραμα πρώτα και κύρια για την περιοχή μας αλλά και για όλο το νομό Κοζάνης ζητώ και επιθυμώ την στήριξή σας για να δουλέψω γι’ αυτό τον τόπο.
Στις εθνικές εκλογές στις 21ης Μαΐου
Ζητώ την στήριξή σας ζητώ την ψήφο σας ώστε να μπορέσω να γίνω η δική σας φωνή ο δικός σας άνθρωπος για να διεκδικήσω το καλύτερο για τον τόπο μας.
Διεκδικώ τον έναν απ’ τους δύο σταυρούς στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνη για να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας σταθερά τολμηρα μπροστά. Ευχαριστώ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.