kozan.gr: Aπό λακκούβα σε λακκούβα – Κατεβαίνοντας την οδό Θερμοπυλών στην Κοζάνη

20 Μαΐου 2023
15:24

 

Aπό λακκούβα σε λακκούβα – Κατεβαίνοντας την οδό Θερμοπυλών στην Κοζάνη.

 

5 σχόλια

  • Πες τα άνθρωπέ μου! Για ποσες μέρες είχε ανοίξει μια τεράστια τρύπα οπου πέφτανε τα αυτοκίνητα απότομα λογω του ότι βρίσκεται σε μια μεγάλη κατηφόρα και δε φαινόταν από μακριά. Χθες είπανε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του, οπότε ηρθαν έριξαν ελάχιστο χαλικάκι,όπως όπως και το καπακωσαν και με τον κωνο μήπως είμαστε τυχεροί και δεν το παρασύρει το χαλίκι η βροχουλα που θα έρθει παλι. Γυρευε ως ποτε θα μείνει ετσι..

  • Η εκλεκτή του Λάζαρου από το 2008 Νούλα…
    Η Παύλου Μελά που χρυσοπληρωθηκε και “χάλασε” σε μερικούς μήνες…
    Οι 3d διαβάσεις…
    Το νέο νοσοκομείο…
    Το “ακέφαλο* επί 2 χρόνια ΔΗΠΕΘΕ επειδή “έκανε λάθος” ο Γιατρομανωλάκης…
    Ο Μαλούτας και ο Παπαθανάσης…
    Το γλυκό χαμόγελο του Μαλουτα στον Μητσοτάκη…

    Προχειρότητα Παντού

    Και τόσα άλλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.