kozan.gr: Στην κατασκευή αγωγού άρδευσης στην περιοχή Πλατανορεύµατος προχωρά ο Δήμος Σερβίων – Φάκελος πρότασης για ένταξη και χρηµατοδότηση της δράσης

20 Μαΐου 2023
15:45

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο ∆ήµος Σερβίων θα καταθέσει στο  Επιχειρησιακό Πρόγραµµα ∆υτικής Μακεδονίας 2017-2021 φάκελο πρότασης για ένταξη και χρηµατοδότηση της δράσης µε τίτλο «Κατασκευή αγωγού άρδευσης στην περιοχή ‘Παλιάµπελα’ της κοινότητας Πλατανορεύµατος». Ιδιαίτερα τους θερινούς µήνες, οι κάτοικοι αντιµετωπίζουν πρόβληµα έλλειψης νερού, αφού µεγάλη ποσότητα νερού από το δίκτυο ύδρευσης χρησιµοποιείται για αρδευτικούς σκοπούς. Με την κατασκευή του προτεινόµενου αγωγού, θα χρησιµοποιηθεί για την άρδευση νερό υφιστάµενης πηγής, το οποίο µέχρι στιγµής µένει ανεκµετάλλευτο.

kozan.g

Ένα σχόλιο

  • Μπραβο δημαρχε ευχαριστουμε που μας πηραν τηλεφωνο ξερεις ποιοι, και μιλουσαν με εντονο υφος να ψηφισουμε τον υπουργο της καρδια σας. Ευχομαι σπιτι του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.