Καλλιόπη Βέττα: «Καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να κινητοποιηθούν και να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ώστε να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και να δημιουργηθεί ένα δημοκρατικό αντίβαρο στη Ν.Δ.»

22 Μαΐου 2023
12:56

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα έπειτα από την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, δήλωσε:

«Η ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων δημιούργησε απογοήτευση στον προοδευτικό κόσμο που είδε μειωμένα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και, συνολικά, μια συντηρητική στροφή στο εκλογικό σώμα.

Ωστόσο, μία είναι η λύση, μία είναι η οδός για τους πολίτες που χθες το βράδυ προβληματίστηκαν από τα εκλογικά ποσοστά: ένα άμεσο σχέδιο ανάταξης, εγρήγορσης και κινητοποίησης ώστε να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. πρέπει να είναι ένα ισχυρό ανάχωμα στις πολιτικές της Ν.Δ. μέσα και έξω από την Βουλή για να επιτευχθεί μια δυνατή φωνή προόδου, ένα αναγκαίο αντίβαρο δημοκρατίας στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο

Και γι’ αυτό τον λόγο, καλώ όλες και όλους που απομακρύνθηκαν από το χώρο να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις επόμενες εκλογές, με πίστη και αισιοδοξία ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Στην Π.Ε. Κοζάνης, ο προεκλογικός αγώνας ήταν -στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων- ήπιος και πολιτισμένος, βασισμένος σε προγραμματικές θέσεις και προτάσεις και, γι’ αυτό, συγχαίρω όλες και όλους τους συνυποψήφιούς μου, με ιδιαίτερη μνεία σε όσους εκλέγησαν.

ροσωπικά, ευχαριστώ από την καρδιά μου όσες και όσους με ψήφισαν και με εξέλεξαν για δεύτερη συναπτή θητεία στην Βουλή. Η τιμή και η ευθύνη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης είναι πολύ μεγάλη. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα να φανώ αντάξια της εκτίμησης, να είμαι όπως πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν και να εργάζομαι για το καλό της Π.Ε. Κοζάνης, μιας περιοχής με πολλά ανοικτά προβλήματα και εκκρεμότητες.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Με ορόσημο τις επόμενες εκλογές διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή, με τις αξίες και τις σημαίες μας ψηλά, με σεβασμό στην λαϊκή ετυμηγορία και με ακλόνητη πίστη ότι μπορούμε να αθροίσουμε τις δυνάμεις που θα κάνουν το μέλλον μας καλύτερο.

Η επόμενη μάχη ξεκινάει από σήμερα, οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται!»

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή​

31 σχόλια

  • Ξεκαβαλικεψτε το καλάμι σας!! Προοδευτικός πλάι πλάι με το Μπαρμπαρούση δεν υπάρχει!!! Ντροπή σας

  • το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να το σκεφτοσουν και πριν τις 21 Μαιου. Κοιταξατε μονο το ατομικο συμφερον και οχι να παει το κομμα συνολικα καλα. Και τωρα τρεμεις μη χασεις την εδρουλα.

  • Βγαίναν τα “πιτσιρίκια” υποψήφιοι στα μέσα σε αντιπαράθεση με τους υποψηφίους της ΝΔ και η κυρία 4 χρόνια βουλευτής μια φορά δεν βγήκε να ξεφτυλισει τη ΝΔ με αυτά τα αισχη που εκανε.Μας επρηξε με τις επίκαιρες ερωτήσεις της. Ουσία μηδεν.

    • Γιατί να το κάνει; Καλά δε λειτουργεί υπόγεια;

      Και όλη η ΝΔ πλέον γελάει με τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ

  • “Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.”

    Καρλ Μαρξ

  • Τέλος εποχης στη σύντομη ζωή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Χαιρετίσματα στον στρατηγό, τον γενικό και τα αλλά ορφανά του ΠΑΣΟΚ. Εχει ο καιρός γυρίσματα. Καληνύχτα ΣΥΡΙΖΑ.

    • Ο καιρός έχει γυρίσματα για αυτούς που βλέπουν, κρίνουν και αλλάζουν ανάλογα. Για τα πρόβατα της δεξιάς σαν και του λόγου σου, ο καιρός είναι ίδιος πάντα.

      • Ακόμα να καταλάβεις τι εγινε; ο κόσμος τύχει τούμπανο….Λόγω αυτής της αλαζονείας θα εξαφανιστειτε.

    • Αστο εισαι και εσυ ποτισμενος απ το αντι-συριζα μετωπο και λες οτι σου ειπαν. Το μαθες φαρσι το ποιηματακι σου! Αν νομιζεις καημενουλη μου οτι θα ξεμπερδεψετε ετσι ευκολα απ τον Συριζα εισαι βαθεια νυχτωμενος… εμεις πανηγυρτζήδες δεξιουληδες δεν ειμαστε και δε θα γινουμε ποτε (ευτυχως!) τωρα στα δυσκολα θα στηριξουμε το κομμα και θα κανουμε αυτα που πρεπει ουτως ωστε να ξαναγινει κυβερνηση στα επομενα 2-2,5 χρονακια γιατι παραπανω δεν προκειται να κατσει ο κουλης αυτο να το θυμασαι.

      Κι αντε να δω τωρα απο που θα βρισκετε λεφτα για να πληρωνετε ολα αυτα που εχουμε μπροστα μας και πως θα διαχειριστειτε τις επομενες κρισεις που ερχονται γιατι την προηγουμενη φορα βρηκατε τα 37 δις του τσιπρα και παριστανατε τους αβερτους
      οσο για το πως διαχειριστηκατε κρισεις τυπου πανδημια ανεργια ακριβεια κλπ… τα ειδαμε τα χαμπερια σας ακομα υποφερουμε.
      Εχετε πορεια μπροστα σας το σιγουρο ειναι οτι θα θαυμασουμε παλι τα σπουδαια κατορθωματα του Μωυση αν επιζησει κανεις.

  • Καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να κινητοποιηθούν και να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ……….
    για δες ερχομαστε απο την γωνια?
    20% και πολύ ήταν, μα πάρα πολύ, ευτυχώς ο κόσμος ξύπνησε.
    τέλος εποχής
    ουφφφφφ

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ κύρια Βέτα θα μείνει με τα ορφανά του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής . Χθες έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το πολιτικό συνοθύλευμα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.

    • Και το ΠΑΣΟΚ θα μείνει με την συγκυβέρνηση με Άδωνι Πλεύρη Βορίδη τα ορφανά του Πατακου.

  • ΣΥΡΙΖΑ και δημοκρατία δεν παντρεύονται
    Νομίσατε ότι ήσασταν Καβάλα στο άλογο
    Δυστυχώς ήσασταν πεζοί και δεν το πήρατε είδηση
    Πώς λέγεται αυτό ;

  • Αυτό ήθελες κα.Βέτα ένα αντίβαρο να είσαι;
    Βολικό, πάμε τις βόλτες μας στην βουλή και στα χωριά παιρνουμε τον μισθουλακο και ο μήνας έχει 9. Καμία ευθύνη!

    Ήσασταν ανεπαρκεστατοι όλοι!λυπαμαι για όλα τα κομματικα στελεχη που με τις εμμονές τους πάνε την δεξιά μπροστά.

  • Αγαπητή Καλλιόπη, νομίζω πως ο λαός με έμφαση είπε “ΣΥΡΙΖΑ GO BACK! ”
    Ο λαϊκισμός έχει κοντά ποδάρια…

  • Δεν μας νοιάζει,ο κυρίαρχος λαός επέλεξε το πρόγραμμα της ΝΔ και με τεράστια χαρά όπως είδαμε.
    Θα το γλεντούσαν κιόλας εχθές με κόρνες με τα αμάξια άλλα δεν είχαν βενζίνη.

  • ΜΑ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΜΕΤΡΗΘΗ ΕΖΥΓΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΒΡΕΘΗ ΕΛΛΕΙΠΟΒΑΡΗΣ.ΑΝΤΙΟ Κ.ΤΣΙΠΡΑ.

  • Η επόμενη μάχη ξεκινάει από σήμερα, οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται!»
    Χαχα εδώ γελάνε. Αριστερά και Χρυσή Αυγή. Αριστερά και Αντώναρος. Αριστερά και μπήτε σκύλοι αλέστε. Αριστερά και κατάργηση της βασης του 10 στα Πανεπιστήμια. Με ασπρομάλληδες φοιτητές και άφραγκους γονείς.Αριστερά στον κόρακα πια.

    • Φίλε μου ψήφισε ΝΔ και άσε μας εμάς . Μη χαλιέσαι …Εμείς είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε μάχες, δεν τα βρήκαμε έτοιμα από τον μπαμπά μας . Δουλεύαμε και πήραμε πτυχίο γιατί έπρεπε να ζήσουμε. Κατάλαβες τη διαφορά του αιώνιου φοιτητή ; Δεν είχε ο πατέρας μας να μας στείλει στην Αμερική …

      • Τα παιδιά των αριστερών συνήθως πήγαιναν για σπουδές στο Αμέρικα, αλλά γυρίζαν τενεκέδες.

        • Κυρία μου αν είστε αιώνιος φοιτητής σε δημόσιο πανεπιστήμιο απλά σημαίνει ότι ή δεν είστε έξυπνη ή ότι δεν ασχοληθήκατε. Τώρα, πού κολλάει η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο οποιοσδήποτε, ή ότι η βάση πρέπει να εγκαταλειφθεί, αυτό δεν το καταλαβαίνω και δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε και εσείς!

          • Και ποιος δεν τα βρήκε έτοιμα; Η αχαρακτήριστη εικονιζόμενη; Που την έστειλε το ΚΚΕ με λεφτά του κόμματος να σπουδάσει στη Ρωσία και γύρισε τραγουδίστρια; Που γραφει ψέματα στο βιογραφικό της; Που 4 χρόνια έπινε καφέδες από χωριό σε χωριό τζάμπα γιατί το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει κ ας έχει 200 ακίνητα στην Αθήνα αλλά από πολιτική άποψη μηδέν; Που δεν έδινε τα μεροκάματα σε υπαλλήλους της με καρκίνο; Ρε άντε κρυψου που κοιτάς μονο το τομάρι σου κ χεστηκες για το λαό.

  • Ποιά Αμερική..στη Μόσχα σπούδασε το κορίτσι..άκου σχολή…Γυμνάστρια!!!
    ΠΡΩΗΝ ΚΝΗΤΙΣΑ.

    • Δεν πήρε ποτέ πτυχίο! Ψέματα γράφει στο βιογραφικό της… μάλιστα βγήκε και σε συνέντευξη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (μόνη της φυσικά δεν τολμάει από την ασχετηλα της να βγει σε αντιπαράθεση) και είπε ότι ξεκίνησε διδακτορικό αλλά δεν κατάφερε να το τελειώσει λόγω υποχρεώσεων χαχαχχα αυτή που δεν έχει ούτε πτυχίο ούτε μεταπτυχιακό. Ε ρε μπεεε που την ψηφίσατε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.