Το μήνυμα του Θεόδωρου Καρυπίδη για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

22 Μαΐου 2023
14:38

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πολίτες, που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την υποψηφιότητα μου. Το αποτέλεσμα πανελλήνια δεν ήταν το προσδοκώμενο. Οι ανάγκες, όμως, των πολλών μας ωθούν να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πείσουμε, πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος και ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει ως επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες τόσο της περιοχής μας όσο και όλης της Χώρας.

Με εκτίμηση

24 σχόλια

  • Με συνθήματα και κραυγές δεν πας πουθενά. Μια φορά τους κοροϊδεύεις, μετά αν είσαι ανίκανος απλά εκτιθεσαι. Γρήγορα σε ξαχασαμε… ευτυχώς για τον τόπο

  • Εάν δεν ήμασταν κομματόσκυλα και αχάριστοι, στην Εορδαία ο Καρυπίδης, θα έπρεπε να βγει πρώτος και με διαφορά ανάμεσα σε όλα τα κόμματα. Άκουσε το ευχαριστώ κι αυτός. Ας πρόσεχε.

  • Με κραυγές και συνθήματα στο δικό μας μέσο , δεν πας πουθενά . Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη… ,λέει ο λαος. Φτάνει δε θέλουμε άλλη από την εικονική σου πραγματικότητα. Σε μάθαμε.

  • Όταν σε φτύνουν κι ακόμη αναρωτιέσαι αν βρέχει, ήταν η εξόφληση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.Δουλέψτε όπως κάνουμε όλοι μας.Εισαι δημοσιογράφος αν δεν κανω λάθος.

    • Βλέπετε συνέχεια μπροστά σας το ξεπούλημα της Μακεδονίας…
      Το ξεπούλημα της χώρας, πότε θα το δείτε;
      Η ΝΔ παρεμπιπτόντως, το έκανε γαργάρα το μακεδονικό, ε;

      • Το ξεποϋλημα θα στοιχειώνει τους Συριζαίους που έβαλαν την υπογραφή τους και όλους του χειροκροτητές τους!

  • καρυπιδη μην ανησυχεισ..στις εκλογες το 31..να ελπιζετε.και αυτο αν δεν ειναι η τσιπρας αρχηγος..αν παλι αυτος ειναι..εχετε μελλον να περιμενετε..

    • Ο δρόμος εκεί έξω λέγεται Αδωνις, Κούλης , Μάκης κτλ..
      Μόλις του δώσατε νομιμοποίηση και ο άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

  • Νομιζω πως θα πρεπει να απαγορευτεί σε καναλάρχες να είναι υποψηφιοι για δημοσιο αξίωμα. εσεις φίλοι τι πιστευετε?

  • Η αλήθεια είναι μια… οι σταυροί του Καρυπίδη είναι σταυροί εκτός ΣΥΡΙΖΑ, είναι σταυροί δικοί του και των συνεργατών του. Δεν είναι του στημένου τοπικού κομματικού συστήματος, αυτοί όλοι οι κομματικοί σωτήρες ήταν απέναντι του… Μπράβο Θόδωρε άξιος έστω κι ετσι

    • Και γιατί δεν κατέβηκε ανεξάρτητος να δούμε πόσα πίδια πιάνει ο σάκος; Ή τουλάχιστον ας το επιχειρήσει στις επόμενες εκλογές για να δούμε πόσοι είναι οι “δικοί του” σταυροί!

    • Χαχα πως τα λέει…και δεν γελάει…Ελπίζω να μην το λες σοβαρά γιατί θα τον κάψεις τον άνθρωπο αν ξαναβάλει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.