Κώστας Πασσαλίδης: «Οι αγώνες έχουν και νίκες, αλλά και ήττες και το πανελλαδικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, αναμφίβολα, εξαιρετικά αρνητικό»

22 Μαΐου 2023
16:21
Ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Πασσαλίδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής ανέφερε:
«Οι αγώνες έχουν και νίκες, αλλά και ήττες και το πανελλαδικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι, αναμφίβολα, εξαιρετικά αρνητικό. Πλέον, ενόψει των επικείμενων, νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου, καλώ όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες, να σπεύσουν στις κάλπες, προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα ανάχωμα στα νεοφιλελεύθερα σχέδια και τις πολιτικές που απεργάζεται η Νέα Δημοκρατία. Και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να αποτελέσει αυτή την προοδευτική, μαχητική δύναμη, τόσο εντός του κοινοβουλίου, όσο και στην κοινωνία.
Τέλος, προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους στην κάλπη της Κυριακής και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω, από όποιο μετερίζι και αν βρίσκομαι, να μάχομαι για το καλό του τόπου μας, για μια Π.Ε. Κοζάνης που καλείται να αντιπαλέψει τις οδυνηρές συνέπειες της απολιγνιτοποίησης Μητσοτάκη».

17 σχόλια

  • Κύριε Πασσαλιδη ,προς τιμήν σας, είστε από τους λίγους που αποδέχονται τα πραγματικά γεγονότα. Οι πλειοψηφία των οπαδών του σύριζα αμφισβητούν την βούληση του Ελληνικού λαού. Εκδηλώνουν την αντίρρηση τους με ακραίο τρόπο.

    • Αγαπητέ πιο αριστερε, μόλις εχθές ο ακροδεξιός Άδωνις είπε ότι έχουν σκοπό με 180 που θα εκλέξουν να αλλάξουν το σύνταγμα.
      Αν αυτό δεν σε ταρακούνησε να καταλάβεις οτι άλλου πρέπει να κάνεις αντιπολίτευση… υπάρχει πρόβλημα.

      Ένας λιγότερο αριστερός.

      • εσύ θεωρείσαι αριστερός που χόρευες αγκαλιά με τον Καμμένο, κατεβήκατε με τον Τζουμάκα και σε αποθεώνει ο Μπαρμπαρούσης?
        ευχαριστούμε δε θα πάρουμε

      • Το να αλλάξει το σύνταγμα δεν είναι πάντα κακό. Ανά περιόδους έχουμε αναθεώρηση του συνταγματος. Μήπως η αναθεώρηση ξεβολεψει κάποιες ομαδες;

  • και αλοιμονο σας πασσαλδη αν θελησει ο μητσοτακης να βαλει και τηνεπομενη τετραετια υποψηφιοτητα..παλι τα ιδια λετε παλι τα ιδια θα παθετε ..να το θυμασαι ..για τις εκλογες του 27 λες πασσαλιδη..αλοιμονο σας τοτε..

  • Αλλα έλεγες την Παρασκευή κ Πασαλίδη. Ο λαός γύρισε την πλάτη του στους λαικιστές και τους ψεύτες

  • Η μερίδα του κόσμου που έχει την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ (του άλλοτε ΚΚΕ εσωτερικού) δεν είναι πάνω από 5-7. Το υπόλοιπο ποσοστό ήταν από το ΠΑΣΟΚ.Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΚΚΕ αλλά κεντροαριστερά.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κεντροαριστερά αλλά ΚΚΕ. Αν θέλετε να βγαίνετε κυβέρνηση πρέπει να μεταφερθητε πιο δεξιά. Οι ΚΚΕδες δεν είστε πολλοιυ, δεν θα βγείτε ποτέ πια κυβέρνηση αν δεν αλλάξετε. Στον 21ο αιώνα δεν αντιπροσωπεύεις κανένα με πολιτικές του περασμένου αιώνα. Ο κόσμος άλλαξε, πάρτε το χαμπάρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.