Βασιλική Γκάσταρη: “Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ. Έρχεται νέα εκλογική αναμέτρηση και πρέπει όλοι να αγωνιστούμε ώστε να κρατηθούν και να αυξηθούν τα ποσοστά των δημοκρατικών δυνάμεων.”

22 Μαΐου 2023
16:18
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλους τους φίλους, συγγενείς και συντρόφους που έτρεξαν μαζί μου στην προεκλογική περίοδο.
Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ. Έρχεται νέα εκλογική αναμέτρηση και πρέπει όλοι να αγωνιστούμε ώστε να κρατηθούν και να αυξηθούν τα ποσοστά των δημοκρατικών δυνάμεων. Η ΝΔ μεθυσμένη από τη νίκη της διεκδικεί 180 έδρες ώστε να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μόνη της το Σύνταγμα. Είναι χρέος του προοδευτικού κόσμου να μην δώσει τη δυνατότητα αυτή σε ένα μόνο κόμμα και ειδικά σε ένα τόσο συντηρητικό και νεοφιλελεύθερο μαζί.

13 σχόλια

  • Ακόμα και τώρα ζηται στον κόσμο σας δεν καταλάβατε ότι ο κόσμος θέλει μεταρρυθμίσεις.
    Θέλετε και να λέτε ότι είστε προοδευτικό κομα

  • Ο Τσίπρας έχει άλλη άποψη. Δείχνει ως αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να διατηρήσει τις δυνάμεις του, καθώς προβλέπεται κατρακύλα , και αδιαφορεί για το πάρτυ της δεξιάς. Τραγική εσωστρέφεια και διασπαστική τακτική. Μόνο την πάρτη σας σκέφτεστε. Μόνος πόλος καντροαριστερας το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη. Στηρίζουμε ΠΑΣΟΚ. Μόνος αντίπαλος ο Μητσοτάκης που κατάπιε τον Αλέξη.

  • Δηλαδή κύρια Γκάσταρη η ΝΔ δεν είναι δημοκρατική δύναμη ? Το 40% του Ελληνικού λαού δεν είναι δημοκράτες ? Τέτοιες μπούρδες λέτε κύρια Γκάσταρη εσείς και οι σύντροφοι για αυτό και λίαν σύντομος θα έχετε μονοψήφιο ποσοστό .

    • Όλα ξεχάστηκαν, εξαγνίστηκαν,
      μπήκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.
      Τέμπη
      φαγοπότια αρίστων
      Siemens
      Novartis
      υποκλοπές
      ανεξέλεγκτη ακρίβεια αισχροκέρδεια
      διαχείριση κατά την διάρκεια της πανδημίας
      κλείσιμο Εκκλησιών
      απευθείας αναθέσεις
      Αύξηση Ελληνικού Χρέους

      • Αν αρχίσω να απαριθμω του σύριζα σίγουρα θα πρέπει να γράφω μέρες. Το θέμα είναι ότι ο σύριζα έκανε πολλά και είπε απίθανα πράγματα και ως αντιπολίτευση. Ίσως το μοναδικό κόμμα που είχε απώλειες ως αντιπολίτευση. Ακόμα και τώρα η πλειοψηφία των οπαδών και των στελεχών αμφισβητούν τη βούληση του Ελληνικού λαού. Αντισυνταγματικο!!!
        Στις 25 Ιουνίου μονοψήφιο να το θυμάστε…

  • Κυρία Γκάσταρη, σας θερμοπαρακαλούμε να επιστρέψετε στα καθήκοντα σας το ταχύτερο δυνατό. Η προσφορά σας στην κοινωνία, από το μετερίζι του Ιατρού στο Ε.Σ.Υ., είναι απείρως μεγαλύτερη από αυτή που θα μπορούσατε να της προσφέρεται ως Βουλευτής.

  • εσείς Πάντος μετά τής δεύτερες θα πάτε εκεί πους σας αξίζει,το τσουνάμι που έπεται βάση ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα θα σας βρει απροετοίμαστους γιατί ο σύριζα δεν έχει την δομή πλνα αντέξει αυτο πού θα ακολουθήσει…….

  • Συνεχίστε να διατηρείτε στη ρητορική σας το προνόμιο της “προόδου και της δημοκρατίας” και θα φτάσετε στο 5% σύντομα. Δεν καταλαβαίνετε πόσο προσβλητικό και παράλογο είναι να λέτε ότι το 40% δεν είναι δημοκράτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.