Ευχαριστήριο του Λουκά Ζαρογιάννη

23 Μαΐου 2023
04:17
Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, την κάθε μια και τον κάθε έναν από εσάς, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.
Νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που ήταν η ψυχή και η καρδιά όλης της προεκλογικής μου εκστρατείας.
Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές.
Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ, για να εκφράσει τα όνειρα, τις προσδοκίες και τις διεκδικήσεις του ελληνικού λαού.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου και ιδιαίτερα στον Πάρη Κουκουλόπουλο για την εκλογή του.
Όλοι μαζί ενωμένοι, να δείξουμε το δρόμο της μεγάλης αλλαγής και να δώσουμε την μάχη της ανατροπής στις επόμενες κάλπες!
Το μέλλον μας ανήκει!
Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικα!
Λουκάς Ζαρογιάννης Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια κ. Ζαρογιάννη. Είστε το παρόν και το μέλλον του κινήματος στο νομό Κοζάνης! Όλα θα πάνε καλά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.