kozan.gr: Ο Φ. Κεχαγιάς, έθεσε ερώτημα στο Δήμαρχο Κοζάνης αν το δημοσίευμα του kozan.gr στο οποίο αναφερόταν ότι ο Μ. Μαγγιρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεσή του, όταν δεν “πέρασε” η δική του εισήγηση σε κάποιο θέμα αλλά η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας – “Δεν θα ασχολούμαι με τις φαντασιώσεις του κάθε site”, απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης – “Θα πάρουμε τα πρακτικά να δούμε αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο” του είπε ο Φ. Κεχαγιάς με τον Λ. Μαλούτα να επανέρχεται, ξεχνώντας τα περί φαντασιώσεων κι εκνευρισμένος, είπε ότι στο “Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε” – Δεν είπε τίποτα ο Αντιδήμαρχος, αν πρόκειται δηλαδή για φαντασιώσεις, αν και κλήθηκε από τον Πρόεδρο, αν επιθυμούσε, να σχολιάσει (Βίντεο)

23 Μαΐου 2023
21:03

 

Ο Φ. Κεχαγιάς, στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσε ερώτημα στο Δήμαρχο Κοζάνης αν το δημοσίευμα του kozan.gr (δείτε εδώ) στο οποίο αναφερόταν ότι ο Μ. Μαγγιρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεσή του, όταν δεν “πέρασε” η δική του εισήγηση σε κάποιο θέμα αλλά η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας, εκείνος είπε  χαρακτηριστικά: “Δεν θα ασχολούμαι με τις φαντασιώσεις του κάθε site”. “Θα πάρουμε τα πρακτικά να δούμε αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο” του είπε ο Φ. Κεχαγιάς με τον Λ. Μαλούτα να επανέρχεται, ξεχνώντας τα περί “φαντασιώσεων” κι εκνευρισμένος, του απάντησε ότι στο “Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε”,  προφανώς μη θεωρώντας σοβαρό τ’ όλο ζήτημα της διαφωνίας και τα περί παραιτήσεως του Αντιδημάρχου. Ο Μίλτος Μαγγιρίδης αν και κλήθηκε από τον Πρόεδρο να σχολιάσει, δεν το έκανε ενώ κατά τη διάρκεια ομιλίας του Δημάρχου δεν είχε το βλέμμα του στραμμένο προς εκείνον.

 

kozan.gr: Tι ακριβώς πρότεινε, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδης, να προστεθεί στους όρους της διακήρυξης για την «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση ζώων συντροφιάς στο Δήμο Κοζάνης στο πλαίσιο εναρμόνισής του με το ν. 4830/2021», πρόταση που τελικά δεν “πέρασε” – Γιατί διαφώνησε ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών υπηρεσιών ο οποίος πρότεινε να μην συμπεριληφθεί η πρόταση του κ. Μαγγιρίδη Μιλτιάδη, γιατί, όπως σημειώνεται, στην επίσημη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που δημοσιεύτηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποτελεί εμφανέστατη φωτογραφική διάταξη υπέρ οικονομικών φορέων

9 σχόλια

  • Γιατί δεν μας λέτε σε τι υπήρχε διαφωνία; Τι ήθελε ο Αντιδήμαρχος να συμπεριλάβει στη διακήρυξη η οικονομική υπηρεσία και δεν το έκανε;

  • Κυρίε Μαγγιρίδη γιατί μούγκα στη στρούγγα ?
    Γιατί δεν βγήκες να απαντήσεις στα πολύ σωστά ερωτήματα του κύριου Κεχαγιά?

    Να ακούσει Ο λαός της Κοζάνης γιατί γεμίσαμε χόρτα και σκυλιά

    Κύριε Κεχαγιά εκτός τα πρακτικά της Οικονομικής επιτροπής να ζητήσετε τις συμβάσεις για χόρτα και σκυλιά

    Να μάθουμε επιτέλους τι πληρώνει ο πολίτης της Κοζάνης

  • Μαλούτα τα χάλια της Κοζάνης τα έχεις κατά νου
    Χόρτα
    Αδέσποτα
    Λακκούβες
    Σκουπίδια παντού

  • Γιατί άραγε ο παρών αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν πήρε θέση ? Αυτό θέλει ΘΑΡΡΟΣ για να γίνει και καθαρή συνείδηση

  • Τωρα με τον παρη βουλευτή παλι μαλουτα θα ψηφίσετε οσοι τον κράζετε. Οποτε κανονιστε αυτα που γραφετε εδω να αντικατοπτρίζουν κ την επιλογη σας στην κάλπη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.