Ώρες επισκεπτηρίου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

24 Μαΐου 2023
15:18

Η Διοίκηση του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι:

  • Το επισκεπτήριο επιτρέπεται σε όλες τις κλινικές, από 3μμ έως 5μμ και όχι πέραν της μισής ώρας, χωρίς να απαιτείται διαγνωστικός έλεγχος για COVID.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης του Αναπνευστικού.
  • Επιτρέπεται ένας (1) συνοδός ανά ασθενή. Ειδικώς για ασθενείς που δεν δύνανται να αυτοεξυπηρετηθούν επιτρέπεται ένας (1) συνοδός που δύναται να εναλλάσσεται.
  • Εξαιρετικά για τους παιδιατρικούς ασθενείς επιτρέπονται έως δύο (2) συνοδοί.
  • Οι συνοδοί νοσηλευόμενων ασθενών θα πρέπει να έχουν έγγραφη άδεια από το θεράποντα ιατρό και να έχουν πραγματοποιήσει διαγνωστικό έλεγχο COVID-19 με rapid test (48ώρου).
  • Στις ανωτέρω περιπτώσεις, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων επιβεβαιώνονται μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR (άρθρο 33 του N. 4816/2021 (Α’ 118).
  • Οι ασθενείς που προσέρχονται για εξέταση, είτε με τακτικό ραντεβού (Τ.Ε.Ι.) είτε εκτάκτως (Τ.Ε.Π.), δεν υπόκεινται σε διαγνωστικό έλεγχο για COVID.

Η χρήση της μάσκας είναι Υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου.

 

 

Εκ της Διοικήσεως

Ένα σχόλιο

  • Δηλ.σε καθε θαλαμο με 7 κλινες επιτρεπονται και 7 συνοδοι;Ζητω που καηκαμε.Χιλια μπραβο!!!Αυτη ειναι προοδος για την Κοζανη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.