Κλειστή, λόγω έργων, από χθες Σάββατο 27/5, η περιφερειακή οδός Καισαρειάς

28 Μαΐου 2023
05:12

Κλειστή από χθες Σάββατο 27/5 είναι η περιφερειακή οδός Καισαρειάς λόγω έργων, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται μέσα από τον οικισμό (φωτογραφία από τη μεγάλη στροφή της νότιας εισόδου της Καισαρειάς).

Η δημοπράτηση του έργου «Επισκευή Περιφερειακής οδού Καισαρειάς» Προϋπολογισμού: 183.000,00€ πραγματοποιήθηκε με τρόπο επιλογής την διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, βασικά λόγω «της κατεπείγουσας ανάγκης για άμεσες επεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Δ.Τ.Υ.Π.Ε Κοζάνης για την ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων, μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας από την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων και την διοχέτευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από το επαρχιακό οδικό δίκτυο», σύμφωνα με το πρακτικό 90/23 από 28.3.2023.

Τη μελέτη «Επισκευή Περιφερειακής οδού Καισαρειάς», συνέταξε η Δ.Τ.Υ. Π.Ε. Κοζάνης και εγκρίθηκε με την Απόφαση με αρ.πρωτ.49305/24- 03-2023.

Εν τω μεταξύ κλειστή παραμένει και η περιφερειακή οδός του Κήπου, όπου έχουν γίνει οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης της παράκαμψης, ενώ απομένουν οι εργασίες σήμανσης και διαγράμμισης στα σημεία σύνδεσης με την υπάρχουσα οδό.

mikrovalto.gr

4 σχόλια

  • Σίγουρα υπάρχει δάκτυλος από Καλλιανιώτες που σκοπό έχει την αναβίωση του εθίμου για στάση για ψητό στην Αιανή. Διοτι ουτε απο μπατχι περνας ευκολα ουτε απο καισαρια αρα πας απο Αιανη και αμα εχει τιποτα ψητα στο δρομο ε δεν σταματας? Σταματας και φορτώνεις.

    • Επειδη είσαι ανόητος και ανιδεος μαθε οτι στην αιανη οι ταβερνες εκλεισαν!! οποτε το σχολιο σου ειναι τελειως εκτος θέματος!! αν δεν εχεις τι να κάνεις βρες μια άλλη ασχολια!!!

  • Γιατι δεν κλείνετε και το δρόμο απο την Καισαρειά και την Αιανη να κόψετε τελείως τους κατοίκους Σερβιων Βελβενδού και τών γυρω περιοχών. Οσο παει και η μεταβαση στην πρωτεύουσα τού νομού γινεται ολοένα και δυσκολότερη, πιο κοστοβόρα, πιο χρονοβόρα, πιο κουραστική.
    Ούτε επίτηδες να τοκαναν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι