Kozan.gr: Άνω Βόιο: Μεγαλόσωμη αρκούδα (μητέρα) με τα 2 αρκουδάκια της βόσκει αμέριμνη (Βίντεο)

28 Μαΐου 2023
18:35

Ώρα 17.05 μ.μ. και η φύση ανυπόμονη δεν  περιμένει το πέπλο της νύχτας για να αποκαλύψει τη μαγεία της.

Μια μεγαλόσωμη μητέρα με τα 2 αρκουδάκια της βόσκει αμέριμνη στην πλούσια  βλάστηση που αναπτύχθηκε φέτος από τις συνεχείς βροχοπτώσεις σε περιοχή του Δ. Βοίου.

Δεν ενοχλεί, δεν απειλεί, προσπαθεί να επιβιώσει.

Το μόνο που ζητάει είναι να τη σεβαστούμε.

Ας μην ξεχάμε: “Η φύση δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο και τίποτα που δεν είναι τέλειο”

Αριστοτέλης

Κείμενο-Βίντεο: Αθηνά Θ. Πήττα

5 σχόλια

  • Διασκεδαστικό να τη βλέπεις από μακριά.Όμως τα δύσκολα αρχίζουν όταν πεταχτεί ξαφνικά στο δρόμο και δεν προλάβεις να φρενάρεις ή αν μπει στη φυτεία καλαμποκιού και στο κάνει ρημαδιό!

  • Αν οι πολιτικες που ασκούνται στη χώρα μας , δεν έδιωχναν τον κόσμο από τα χωριά , δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε με τις αρκούδες ούτε με τις καληεργειες..!

  • Ας βάλουν λίγες ακομα ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και σε λίγο θα έρθουν στα σπίτια μας και καλά θα κάνουνε με τους κερδοσκόπους που μπλεξαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι