Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων & ΚΥ Δυτική Μακεδονίας: “Καταδίκη της Κυβερνητικής βίας έναντι των κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης”

28 Μαΐου 2023
20:29

 

       Το ΔΣ της ΕΙΝΔΥΜ καταδικάζει την ωμή βία των δυνάμεων καταστολής έναντι κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης και τη σύλληψη κατοίκων και φοιτητών που συμπαραστέκονταν στον αγώνα του χωριού που έλαβε χώρα στις 26/05/2023 κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων των κατοίκων που παλεύουν  κατά της άναρχης και υπέρμετρης εγκατάστασης ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) κυριολεκτικά δίπλα από τις αυλές των σπιτιών τους.

       Στεκόμαστε δίπλα στους δίκαιους αγώνες των κατοίκων που με τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα ξεγυμνώνουν την ψεύτικη και στα χαρτιά “ Πράσινη Ανάπτυξη” που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση που ξεκάθαρα και απροκάλυπτα πλέον αφορά την κερδοφορία επιχειρηματικών ομίλων στην περιοχή στον τομέα της ενέργειας χωρίς να τη νοιάζει καθόλου φυσικά η ποιότητα ζωής των κατοίκων και η αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.

       Η εντολή για βίαιη καταστολή που είχε αποτέλεσμα και τη μεταφορά συνανθρώπου μας στο Νοσοκομείο Κοζάνης αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τον τρόπο που θα φιμώνεται κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ    

5 σχόλια

  • Μόνο το κέρδος τους νοιάζει,στην Ακρινή το δημοψήφισμα έβγαλε 72 τοις εκατό υπέρ της μετεγκατάστασης και στις εκλογές σάρωσε ο Μητσοτάκης.Νοθεια στο φουλ..όχι μόνο στην Ακρινή αλλά και στα Τέμπη και στις Σέρρες.Το θέμα είναι ποιός θα σηκώσει κεφάλι και πόσοι,αφού πλέον όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους, παρά τα δικαιώματα στο σύνολο των ανθρώπων

  • Ειμαι καθαρά κατα της ωμής βίας της κυβερνητικής αναλγησίας που στόχο έχει τηνανεξοδη και ασφαλή κερδοφορία καποιων επιτήδειων , αλλά δεν καταλάβατε εκεί στα γραφεία του ΚΚΕ ότι πρέπει να αλλάξετε λίγο τις ανακοινώσεις που συντάσσετε για όλα τα σωματεία-συλλόγους της «απορροής» σας..!

  • τις φωνές και τα παράπονα του κόσμου στο νοσοκομείο τα ακούτε?
    δεν νομιζω
    κοιτάξτε τα του οίκου σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι