Στην Κοζάνη σήμερα η πρώην υπουργός Όλγας Γεροβασίλη – Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΕ Κοζάνης καλεί τα μέλη της σε κλειστή συνεδρίαση – Στη συνεδρίαση μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

1 Ιουνίου 2023
11:15

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΕ Κοζάνης, καλεί τα μέλη της σε κλειστή συνεδρίαση.

Στη συνεδρίαση μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πέμπτη 1-6-2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη και ώρα 16:30, παρουσία της πρώην υπουργού Όλγας Γεροβασίλη η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό.

Η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά αφού μετά το πέρας της συνεδρίασης θα συμμετάσχουμε στην εκδήλωση που διοργανώνουν συλλογικότητες και φορείς της περιοχής στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης για να δηλώσουμε τόσο την αντίθεσή μας στην κατασκευή και την εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού πάρκου στην Καλαμιά όσο και για τη βία που άσκησε απροκάλυπτα και αναίτια η αστυνομία στη πρόσφατη διαμαρτυρία των κατοίκων της Καλαμιάς.

ΝΕ ΠΕ Κοζάνης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

17 σχόλια

  • Η Αριστερά ! Κεκλεισμένων θυρών
    Η Αριστερά που αγωνιστήκαμε πάντα είχε ανοιχτές διαδικασίες
    Πρωτόγνωρο κρίμα πιστέψατε ότι ξεχάσαμε την προσχώρηση Κουντουρά Παπακώστα αλλά και πολλών άλλων στελεχών ; που μια ζωή απέναντι μας
    Αλήθεια θα γίνει αυτοκριτική ποτέ γιατί τώρα προοδευτική κυβέρνηση και όταν μπορούσαμε με τον Καμμένο

    • Κύριε DDR νοοτροπία Κιμ Γιουνγκ έχει η ν.δ που θέλει αυτοδυναμία να αποτελειώσει την μεσαία τάξη. Εάν ενημερωθείς θα μάθεις ότι τέρμα τα δωράκια των 250 και 150 για ψηφοθηρικούς λόγους.

  • Ευτυχως η χωρα εχει απαλλαγει απο εσας μια και καλη,την πρωτη ηχηρη απαντηση την πηρατε στις 21/5/23 την δευτερη και ηχηροτερη θα την λαβετε στις 25/6/23!!!!! Αλλα ξεχασα ειναι ντερμπυ οι εκλογες οπως λενε η κοντρα νιουζ το ντοκουμεντο και η εφημεριδα των συντακτων!!!

    • Ακομα και τωρα που ξαναβγηκατε δεν λες να ησυχασεις εσυ…ποσο γραφικος και ανοητος μπορεις να γινεις ακομα ρε δεξιοβολεμενε?
      ο μεγαλος σας πόνος τελικα ηταν να εξαφανισετε τον Συριζα και οχι να καλυτερεψετε την Ελλαδα οπως δηθεν λετε γιατι αυτο δεν το μπορειτε αποδεδειγμενα τα ζησαμε τα εργα και τις ημερες σας 4 χρονια , οι αρνητικες πρωτιες που φερατε παντου και τα πτωματα μιλανε μονα τους.
      Πονταρατε στο φοβο στο διχασμο και στην αμαθεια ορισμενων που τους πεισατε οτι μαζι σας ταχα θα δουν σταθεροτητα και το μονο που θα δουν μελλοντικα θα ειναι ασταθεια εν τελη.

      Αντε να παρεις το κουπονακι σου τωρα να πας για ψωνια στα καλαθια της κοκκινοσκουφιτσας δεξιοβολεμενο τρολακι.

  • Γιατί απογοητεύεστε και απορείτε με το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορούμε να στηρίξουμε ανθρώπους που προδίδουν την Πατρίδα και συγκεκριμένα την Ελληνική Μακεδονία!

    • Εσύ Μακεδονομάχε την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μήπως γνωρίζεις ποιος την συμπεριέλαβε στις παρακάτω λέξεις Π.Δ.Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ότι σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε το όνομα. Α ξέχασα ο δικό σας ο Κούλης θα έθετε εμπάρκο και θα ακύρωνε την συμφωνία, παρ όλα αυτά αγκαλιά με τον ΖΑΕΦ. Τέρμα το παραμύθι της προδοσίας

    • Ο/Η Στηριζετε ομως τους προδοτες που σας εκαναν να ζειτε με κουπανακια! Περαστικα! λέει:

      Οτι και καλα τωρα ο Συριζα εχασε τις εκλογες απο 100 (το πολυ) μακεδονομαχους που παρισταναν τους πατριωτες και για να φανουν πολλοι εφερναν πουλμαν απ την Κατερινη οταν εκαναν τα μπαχαλα τους και καποιοι μπροσταρηδες δεξιουληδες βαμμενοι ως το κοκκαλο σας ταιζαν φουμαρα οτι ειναι ταχα απολιτικ και ακομματιστοι. Αντε καλα κι υστερα ηρθαν οι μελλισες πατριωτ!

  • Ευτυχώς ο κόσμος σας κατάλαβε και επιστρέφει στην βάση του , το ΠΑΣΟΚ
    Πήρατε την ψήφο της αντίδρασης με τα ψέματα σας . ο κόσμος είδε ποιοι είστε

    • Κουπονακι εσυ και στα καλαθια της κοκκινοσκουφιτσας να ψωνισεις 1 ευρω φθηνοτερα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.