Π. Κουκουλόπουλος: “Η πρόσφατη ενορχηστρωμένη επίθεση της ΝΔ και πολλών ΜΜΕ εναντίον του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε στο ψέμα και γι’ αυτό θα καταρρεύσει”

1 Ιουνίου 2023
18:36
Η πρόσφατη ενορχηστρωμένη επίθεση της ΝΔ και πολλών ΜΜΕ εναντίον του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε στο ψέμα και γι’ αυτό θα καταρρεύσει. Ο πίνακας που παρατίθεται τα λέει όλα και ακόμα περισσότερα λέει το ρεπορτάζ της Ειρήνης Χρυσολωρά που δημοσιεύεται σήμερα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθούν κάποια βασικά στοιχεία της πρότασης του ΠΑΣΟΚ.
1. Η προτεινόμενη φορολόγηση των μερισμάτων είναι ήπια και συμβάλει στην ανάπτυξη με βάση τη διεθνή εμπειρία (όπως σημειώνεται και στο ρεπορτάζ). Αφορά δε τα διανεμόμενα μερίσματα 150 εισηγμένων Α.Ε. που τριπλασίασαν τα κέρδη τους.
2. Η αντίστοιχη φορολόγηση των γονικών παροχών πάνω από 400.000 ευρώ είναι απλά κοινωνικά δίκαιη.
3. Οι δυο θέσεις μας χρηματοδοτούν τη στοχευμένη και ρεαλιστική πρόταση μας για τις συντάξεις. Δηλαδή την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, το νέο ΕΚΑΣ για 380.000 χαμηλοσυνταξιούχους και το τέλος της ντροπής των συντάξεων χηρείας.
4. Επουδενί οι πιο πάνω θέσεις μας όπως και στο σύνολο του το πρόγραμμα μας δεν πλήττουν τη μεσαία τάξη, αλλά αντίθετα την ενισχύουν.
5. Η συστηματική ενίσχυση των οικονομικά ευάλωτων με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα είναι η δική μας επιλογή αντί των επιδομάτων φτώχειας της ΝΔ.
Όλο το ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗΣ στο σύνδεσμο:

8 σχόλια

  • Ναι τι ωρα? Να ξερουμε να παμε να δουμε την πτωση χαχαχαχα
    ασε μας ρε Παρη κι εσυ… καλη επιθεση κανετε στον Συριζα και εσεις που ειστε κυριολεκτικα σαν το γερακι απο πανω που μυρισε σαρκα και κοιτατε πως και πως να πατε 2ο κομμα
    Θα μας σωσεις τωρα εσυ και το Ανδρουλατσι που λιγο ενας να ξερει απο πολιτικη και κατσει και σας παρακολουθησει μπαμ κανει απο μακρυα οτι υπογειως δουλευετε για τον Κουλη και εχετε δεκανικι του. Εκει καταντησατε το Πασοκ του μεγαλου Ανδρεα..
    να γινετε δεκανικια της δεξιας.

  • Λαλίστατος. Όταν η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ έσβηνε τις Μονάδες κρυβόταν. Τώρα ξεσπάθωσε. Εμ βουλευτική έδρα είναι αυτή. Δίνει τα ρέστα του.

  • Αν δεν βγει ο Τσιπρας,θα συγκυβερνησετε,
    γιατί αν μας πάτε σε τρίτες εκλογές,δε θα βρίσκετε
    ούτε την ψήφο σας,ούτε 5%.!!!
    Ο αρραβώνας έγινε το 2012-2015, καιρός να γίνει κι ο γάμος το 2023,έστω πολιτικός!!!

  • Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και να αντικατασταθεί με φόρο ακίνητης περιουσίας ξένων οντωτητων στην Ελλάδα και με φόρο καταθέσεων στο εξωτερικό Ελλήνων φορολογουμένων..για να επανέλθουν και όλα τα δώρα σε μισθωτούς και συνταξιούχους..τι λες Πάρι?

  • όταν τα Πέτσα- ΜΜΕ επιτίθεντο στο Σύριζα γελούσατε γιατί θα κερδίζατε. Τώρα πήρατε μια γεύση πως θα πάει απο εδώ και πέρα όποιος δε μας κάνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.