kozan.gr: Ώρα 19:05: Κοζάνη: Οι πρώτες φωτογραφίες & βίντεο από την κεντρική πλατεία της πόλης και το Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, ενάντια στην άναρχη κι υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία

1 Ιουνίου 2023
19:15

 

Οι πρώτες φωτογραφίες & βίντεο από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης και το Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, ενάντια στην άναρχη κι υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία

 

   

8 σχόλια

  • Δυστυχώς μια δικαιολογημένη διαμαρτυρία μετατράπηκε σε κομματική φιέστα με παρέλαση υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ!

    • Οι δικοί σας που ήτανε τρέχουν στα σπίτια να πάρουν αυτοδυναμία για να καταστρέψουν τον κοσμάκη τρομάρα σας

  • Εύλογη απορία, ή Τριανδρία τού δήμου Κοζάνης, με επικεφαλή τον δήμαρχο, πού γνωμοδοτούν θετικά ,για την παραχώρηση εκτάσεων και την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάρκων , όπως και η αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλήθεια ποιος ήταν επί σειρά ετών επικεφαλής! ,(Και ή κόρη του υποψήφια βουλευτής στον νομό Κοζάνης ) Πού γνωμοδοτούν θετικά ,παρά την αρνητική απόφαση τών τοπικών συμβουλίων και κοινωνιών . Ή υποκρισία σέ όλο της το μεγαλείο!!! Για αυτό και τό αποτέλεσμα τών εκλογών της 21 Μαϊου μάλλον δικαιολογείται.

  • Σίγουρα Οχι καταπάτηση της χλωρίδας και της πανίδας.Απο την άλλη όμως που χλωρίδα και πανίδα στην Κοζάνη πλην ενός 30%.Το αν θα μπούνε ΑΠΕ σε ένα .. φαλακρό λόφο δεν είναι ζημιά,είναι όφελος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι