kozan.gr: Φώναξαν ΌΧΙ στην άναρχη & υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις – Πετυχημένο το Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1/6, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

1 Ιουνίου 2023
19:43

Φώναξαν ΌΧΙ στην άναρχη & υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις – Πετυχημένο το Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1/6, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν η Κοινότητα Καλαμιάς Κοζάνης, η Επιτροπή Αγώνα Γαλατινής ενάντια στα Φωτοβολταϊκά, το Ανοιχτό Δίκτυο πολιτών Φλώρινας «Ελεύθερα Βουνά», το Εορδαία SOS, η Πρωτοβουλία «Ενέργεια – Περιβάλλον SOS Δυτική Μακεδονία», και η Επιτροπή Αγώνα Σιάτιστας ενάντια στα αιολικά.

Δηλώσεις  Αντωνίας Κυρατσού , Μιχάλη Καραμπατζιά, Τίνας Κουζιάκης, Καλλιόπης Βέττα, Όλγα Γεροβασίλη, Πάρις Κουκουλόπουλος

 

 

kozan.gr: Ώρα 19:05: Κοζάνη: Οι πρώτες φωτογραφίες & βίντεο από την κεντρική πλατεία της πόλης και το Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, ενάντια στην άναρχη κι υπέρμετρη εγκατάσταση ΑΠΕ στην Δ. Μακεδονία

25 σχόλια

      • Η χρεοκοπία έρχεται..και εσύ χερεσε για το μιτσοτακη..άξιος ο μισθός σου..μικρό νους…έχεις τουλάχιστον τιποτας λεφτά στην Ευρώπη φτωχουλη όπως ο Κούλης και πραιτωριανοί του..η θα κλαιες έξω από καμία τράπεζα..δε φτάνει που είστε μειωμένης αντίληψης είστε και φτωχατζες αλλά δεξιοί οικογένειακα μάθε λοιπόν πόσο πήγε το χρέος..μάθε τι θα γίνει με την ιδιωτικοποίηση της υγείας που θα πεθαίνεις έξω από κάνα ιδιωτικό νοσοκομείο γιατί δεν..σαν το γόνατο του Χότζα θα σε καημένε μέχρι να σε μάθει ο μιτσοτακης να ζεις με αέρα θα τΑ τιναξεις για αυτό κοίτα εσύ να συνηθίσεις

  • Καλη όλη η προσπάθεια και συγχαρητήρια αλλά, αυτό το πράγμα κάθε αγώνας να πολιτικοποιειτε, είτε από την μία είτε από την άλλη μεριά δεν θα βγάλει πουθενά. Το μόνο που κάνει είναι να σπέρνει την διχονοια μεταξύ μας για αυτό πετάξτε τα κόμματα έξω από κάθε δίκαιο αγώνα.

    • Όλοι οι στρατοί των πολιτευτων βουλευτών δημάρχων έχουμε εκλογές τώρα και το φθινόπωρο άτομα που βολεύτηκαν από αυτούς και άλλοι για να βολευτούν?

  • Οι φατσούλες των κομμάτων που έσκασαν μύτη στην συγκέντρωση ας τους ενημερώσει κάποιος ότι αυτοί που αισχροκερδουν από τις ΑΠΕ οι μεγαλοεπιχειρηματίες δηλαδή είναι και αυτοί που χρηματοδοτούν τα κόμματα στα οποία υπάγονται…άντε και καλά ξυπνητήρια…!!!

    • Η νεαρά υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κόρη του πρώην γραμματέα αποκεντρωμένης που έχει γραφείο εκεί δίπλα που ήταν; Γιατί δε βγήκε στο μπαλκόνι;

  • 1 Εκτος του κουκουεδες οι αλλοι ψηφαλακια μαζευανε….
    2 Ο Παριμ και η παρεα απο τα παλια…έτσι για να βλεπετε εσεις που θελετε να τους επαναφέρετε

    • Γιατί δε λες και ποιός ήταν στην Αποκεντρωμένη που έδωσε τις περιβαλλοντικές άδειες; Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο!

    • Ενταξει την αλλη φορα θα σε ρωτησει που πρεπει να παει δεν θα παραλειψει.
      Οσο για τις μπαρουφες που σας λεει ο Σκαι και η Πειραιως για να σκεπασει τα δικα της ξεπουληματα που χρειαζομαστε εναν παπυρο ολοκληρο για να τα γραψουμε το αφηνουμε απλα ασχολιαστο και προκαλει μονο γελιο.
      Το πατε παντως καλα το εργακι της προπαγανδας εκει στο μπλε τσιρκο σας.

    • ναι και πούλησε την Μακεδονία για να μη κόψει τις συντάξεις και φταίει για όλα τα κακά τις μοίρας μας..κόψε τον ΣΚΑΙ για να μην παραμιλάς..

  • Πολιτική απόφαση δεν είναι η πράξη αυτή των κυβερνητικών για την πράσινη ανάπτυξη ρε φίλε, Πολιτική πράξη είναι και η διαδήλωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι