Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: “Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 1η Ιουνίου, η επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη στην Κοζάνη”

2 Ιουνίου 2023
12:17

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 1η Ιουνίου, η επίσκεψη της Όλγας Γεροβασίλη στην Κοζάνη.

Παρευρέθηκε στα γραφεία του κόμματος όπου έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, τους υποψήφιους Βουλευτές και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε , στην αίθουσα του Κοβεντάρειου, συνεδρίαση της ΝΕ όπου η Γεροβασίλη τόνισε : «Έχουμε πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών. Πήραμε δυνατό μήνυμα από την κοινωνία, είμαστε εδώ διαφορετικοί με το ίδιο πρόταγμα. Τα πολιτικά σχέδια είναι δυο, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που είναι των πολλών. Διορθώνουμε λάθη και προχωράμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβερνητικό κόμμα, έχει πρόταγμα διακυβέρνησης».

Ακολούθησε συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην πλατεία της Κοζάνης ενάντια στην άναρχη εγκατάσταση των ΑΠΕ στην περιοχή της Καλαμιάς αλλά και σε όλη την περιφέρεια.

Ανασυγκρότηση και αντεπίθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας. Όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι για την πολιτική αλλαγή, για την προάσπιση της κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης.

12 σχόλια

  • Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ….;;;

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ….;;;

    ΘΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΦΟΡΑΑΑ…..

    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ 2,8%

  • Τόση αισιοδοξία είχε και ο καπετάνιος του Τιτανικού, ότι όλα θα πάνε καλά!
    Έλα και η τρίτη θέση σας περιμένει με αγωνία και λαχτάρα!!!

    • Εσύ κυρία Καίτη εύχομαι να μη σε αξιώσει ο θεός να πάθεις αυτά που έπαθε η οικογένειά μου μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο με τον κορονοιό

  • Ξεκίνησε η εποχή Ανδρουλάκη για την κεντροαριστερά. Λιγότεροι λαοπλανος, αλλά περισσότερο ειλικρινής και πραγματιστής. Ελπίζουμε σε κάτι νέο και καλό.

    • Με την ελπίδα θα μείνετε εκεί στον πράσινο τον ήλιο
      Το ανδρουλατσι πάλι 3ο και πολύ είναι.

    • Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι εκεί στο συνονθύλευμα των Πατσηδων έχετε μεγάλη πλάκα ειδικά όταν πουλάτε τον δήθεν νεοφιλελε σανουδακο σας ότι θα σώσετε την κοινωνία που ισοπεδωσατε.
      Μείνετε με τα γεροντακια και τους φίλους σας τους δεξιοβολεμενους εμείς ευτυχώς πάμε για άλλες πολιτείες μακρινές να βρούμε ζωή. Δεν αντέχεται η άριστη μπαρουφοψεκασμενη ιδεολογία του Τερη για άλλη μια τετραετία.

    • Εσύ φασισταριά ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του άριστου( άχρηστου ) που εξυγείανε το σύστημα υγείας μάλλον το διέλυσε. Την ΚΥΡΙΑΚΗ το βράδυ επισκευθήκαμε το νοσοκομείο για έκτακτο περιστατικό με μάσκες και αντισιπτικά και από τότε κουβαλάμε τον κορονοιό .ΤΑ ΔΙΑΛΎΣΑΤΕ ΌΛΑ θέλετε και άλλη τετραετία να πεθάνετε και άλλους 40 χιλιάδες συνανθρώπους μας τουλάχιστον βγάλτε τον σκασμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.