Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν οι εκλογές του Περιφερειακού Σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας για την ανάδειξη των οργάνων του σωματείου –  Τα αποτελέσματα των εκλογών

2 Ιουνίου 2023
12:10

   Τεράστιες ήταν οι ουρές που σχημάτισαν οι συνταξιούχοι της πόλης μας για να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου μας.

Τα αποτελέσματα

Ψήφισαν 849

Έγκυρα   827

Άκυρα       21

Λευκά         1

Έλαβαν :

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ: 655

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ « ΕΝΩΤΙΚΟ » 172

Η ανάρτηση των εκλεγμένων γίνεται κατά αλφαβητική σειρά για κάθε όργανο

Εκλέγονται για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Γρηγοριάδης Γιάννης

Δεληγιάννης Παύλος

Κάτανας Γιώργος

Κοτρώτσος Νίκος

Μαυροφυλλιδου Ελένη

Παπαστέργιος Γιώργος

Τσιότσιας Ευθύμιος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Αρταχανίδης Κωνσταντίνος

Κουσάς Αναγνώστης

Ταχτσίδης Αιμίλιος

Αντιπρόσωποι για την ΠΟΣ/ΔΕΗ:

Αποστολίδης Παντελής

Καραγιάννης Γιάννης

Κάτανας Γιώργος

Κουσαλιδης Γιάννης

Κοτρώτσος Νίκος

Μαυροφυλλιδου Ελένη

Μπλαχάβας Γιάννης

Μυλωνάς Γιάννης

Ραντσιδης Σίμος

Στογιάννης Ηλίας

Τσιόπτσιας Στέργιος

Τσιοτσιας Θύμιος

Αντιπρόσωποι για τη ΑΓΣΣΕ:

Γρηγοριάδης Γιάννης

Κάτανας Γιώργος

Πιλαλίδης Νίκος

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

5 σχόλια

  • Κάποτε υπήρχαν τα πράσινα και τα μπλε καφενεία. Τώρα οι δεινόσαυροι της Κοζάνης πάνε να τα αναβιώσουν χωρίζοντας τους συνταξιούχους σε δυο παρατάξεις , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. Όλοι οι δεινόσαυροι και βολεμένοι έφεραν πάλι τον διχασμό. Μια ματιά στο ονόματα και θα καταλάβετε πολλά και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σας.

  • Αγαπητέ φίλε σν διαβάσεις τα ονόματα στο ενιαίο ψηφοδέλτιο υπάρχουν εκεί άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις ,τις ευθύνες λοιπόν για το δεύτερο ψηφοδέλτιο να τις αναζητήσεις αλλού, σε αυτούς πού πιο πολύ τους ενδιαφέρει η προσωπική τους επιβίωση , και όπως βλέπεις από την ψηφοφορία ο κόσμος τους καταδίκασε

  • 16:01 Όταν λές ονόματα από όλες τις παρατάξεις τι εννοείς αυτόν πού ήταν στην Νέα Δημοκρατία πετάχτηκε ως τον Σαμαρά στην πολιτική άνοιξη ξαναγύρισε στην Νέα Δημοκρατία και τώρα ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο τού Πασόκ.
    Αυτό λέγεται διευρυμένη πολιτική.
    Μπράβο σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι