Η Ευθυμία Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου θα είναι εκ νέου υποψήφια με την Ενότητα

2 Ιουνίου 2023
13:39

Η Ευθυμία Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου θα είναι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό μας!

Με την Έφη μας ενώνουν πολλά.

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δραστήρια και δημιουργική στο χώρο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο εργάζεται ως ειδική συνεργάτιδα στο Γραφείο Δημάρχου Κοζάνης.

Μαζί θέσαμε τον πολιτισμό στο επίκεντρο επενδύοντας στην αναπτυξιακή του διάσταση, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικές διοργανώσεις υπερτοπικής εμβέλειας.

Μαζί θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα!

15 σχόλια

  • ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!

  • Όχι μόνο φωτογραφίες ρίξε και κανένα τάπητα οι δρόμοι είναι ένα μάτσο ΧΑΛΙΑ…..ρημάξαμε τα αυτοκίνητα.

  • Δεν μας λέει ο Δήμαρχος που μπορούμε να βρούμε και να δούμε αυτό το όπως ονομάζει επίκεντρο πολιτισμού;
    Καλά τα μεγάλα λόγια,αλλά σκληρή η πραγματικοτητα

  • Έφη μάς εσύ είσαι ΠΑΣΟΚ ο συνδυασμός που θα συμμετέχεις είναι ΠΑΣΟΚ????? Έτσι απλά για να ξέρω αν σε στιρηξω!!!!

    • Όταν γράφεις ΠΑΣΟΚ εννοείς το ΠΑΣΟΚ του Μαλούτα;
      Ο Χατζόγλου πρώην υποψήφιος
      Η Κατσόγιαννου πρώην υποψήφια
      ..

  • Πολιτισμός είναι χωρίς κολυμβητήριο αλλά με χόρτα, σκυλιά και όνειρα για το πολύ μακρινό μέλλον.

  • ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΕ ΕΝΑΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

  • Θέλω κάποιος να γράψει 2-3 πράγματα που έκαναν στον πολιτισμό. Όχι παραπάνω. Εκτός κι αν θεωρούν τον Μαρτάκη ότι ανέβασε τόσο το επίπεδο που δεν χρειαζόταν κάτι άλλο . Στα λόγια πάντως είναι καλοί. Στα έργα ότι χειρότερο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.