Επιστολή του Δημάρχου Εορδαίας, για την σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης περιστατικών προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης

2 Ιουνίου 2023
14:01

Σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης περιστατικών προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης. Ενημερώνουμε ότι γίναμε αποδέκτες πολλών αναφορών από πολίτες, για συχνές εμφανίσεις άγριων ζώων (αρκούδα με μικρά αρκουδάκια) στην περιοχή των Κοινοτήτων Αγίου Χριστοφόρου και Καρυοχωρίου του Δήμου Εορδαίας, ενώ στη Κοινότητα Αναρράχης υπήρξε επίθεση αρκούδας σε πτηνοτροφική εγκατάσταση (κοτέτσι). Επίσης μας κοινοποιήθηκε έγγραφη αναφορά (υπ. αριθμ. πρωτ. 3043/25-4-2023 έγγραφό της
Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας) για εμφάνιση αρκούδας με 2 μικρά αρκουδάκια, εντός του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας. Κατόπιν τούτων ζητούμε την άμεση σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαχείρισης περιστατικών προσέγγισης αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης, με θέμα τη λήψη διαχειριστικών μέτρων και τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης του συγκεκριμένου ζητήματος.
Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και αναμένουμε τις περαιτέρω από πλευράς σας ενέργειες

3 σχόλια

  • Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις τη διαχείριση της άγριας ζωής στις φιλοζωικές. Τους ενδιαφέρουν μόνο τα ζώα, όχι οι άνθρωποι.

  • Οι λεγόμενες “φιλοζωικές” οργανώσεις , αυτή η κοινωνική πληγή, έχει καταστεί “κράτος εν κράτει”.
    Εάν δεν ξεσηκωθεί η κοινωνία εναντίον τους νομοτελειακά δεν θα μείνει τίποτε από το βιος των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.