Νέες προσθήκες στο συνδυασμό “Γέφυρα στο Μέλλον” του Χρήστου Ελευθερίου

2 Ιουνίου 2023
21:57

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στον συνδυασμό “Γέφυρα στο μέλλον” τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργιο Χρήστου και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ. Θοδωρή Γκαραβέλα κ. Στέργιο Eλευθερίου κ.Δημήτριο Ζήντρα κ. Ερεφίλη Φουντούλη κ. Γιώργο Λίτα.

Αυτά που μας ενώνουν είναι πάντα περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Αγαπητά μέλη και πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και για τη συμβολή σας στην επίτευξη των στόχων και του οράματός μας για το μέλλον του τόπου μας.

 

Καλό αγώνα!

 

Υ.Σ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ελευθερίου Στέργιος δεν θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο μιας και αναλαμβάνει την γραμματεία οργανωτικού της “Γέφυρας στο μέλλον”.

8 σχόλια

  • Από το επταμελές τωρινό συμβούλιο ο Ελευθερίου παρουσίασε τους 6 τοπικούς συμβούλους στα Σέρβια.Αρα έχει το το 85% του συνόλου των συμβούλων.Να δούμε τι θα παρουσιάσουν ο Κωνσταντόπουλος και η Σπυρίδου.

  • Πάντως οι 5 στους 6 συμμετέχουν για να λύσουν το προσωπικό τους πρόβλημα (μετάθεση – απόσπαση).
    Ύστερα απορούμε γιατί ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τους πολιτικούς.

    • Θα έχουν άτομα ενεργά από χρόνια, που δεν διώχνουν αθλητές και προπονητές και δεν στοχεύουν σε μιαν αποσπαση

  • Μεθοδικό το επταμελές τοπικό συμβούλιο Σερβίων. Μπράβο σε όλα τα μέλη που δείχνουν ότι έχουν ένα και μόνο σκοπό:To καλό των Σερβίων. Πάνε όλοι μαζί με το Δήμαρχο γιατί η νέα πενταετία θα είναι σίγουρα καλύτερη από την πρώτη.

    • Εννοείς ότι θα κάνει και άλλο κτήριο; Θα ανοίξει και Αλή τρύπα να καταπιεί κάποιο φορτηγό;
      Θα αποκαλέσουμε Ρεχάγκελ και κάποιον από κομματάρχη;

  • Μα όλοι ήταν στον συνδυασμό ποια νέα μέλη; Ο ένας είναι αδερφός του χαχαχα και πραγματικά όλοι θέλουν απόσπαση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.