Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες επανακυκλοφορίας, για τα Ι.Χ. επιβατικά οχήματα, στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων

2 Ιουνίου 2023
22:17

 

Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες επανακυκλοφορίας, για τα Ι.Χ. επιβατικά οχήματα, στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων

 

 

 

13 σχόλια

  • Η πρωτη φωτο μετα το αρθρο με τρομαζει. Τα κυματιστα πατατακια δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτη την εικονα!

  • Αυτό που γίνεται είναι τραγικό… Τόση βιασύνη να παραδοθεί στην κυκλοφορία και μισές δουλειές, όπως ανέφεραν κ οι παραπάνω οι κυματισμοί συνεχίζουν, ούτε λίγο καινούρια άσφαλτο, ούτε μια μικρή περιποίηση στα σκουριασμενα κάγκελα.. Κατά τα άλλα είναι έτοιμη να δοθεί στην κυκλοφορία και άγιος ο θεός κυριολεκτικά….

  • Άλλη μια υποτίμηση της νοημοσύνης μας! Ανοίγουν δήθεν τη γέφυρα, για να περάσουν οι εκλογές κι αμέσως μετά θα την ξανακλείσουν! Ντροπή σου Κασαπίδη.

  • Δυόμισι μήνες κλειστή -για “έργα επισκευής” – η γεφύρα και την επαναπαραδίδουν στην κυκλοφορία μόνο για οχήματα κάτω των τρισείμηση τόνων και με σημοτοδότες οι οποίοι θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία ώστε τοιούτη να γίνεται εκ περιτροπής!!

    Τι να υποθέσει κανείς;;;

  • Θέλω να ρωτήσω, οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις όντως βοήθησαν στην στατικότητα; η συντήρηση και η τοποθέτηση ρητινών;

  • Ααα !!!ωραία!!! και καινούργια άσφαλτο!!! Μπράβο στον γεωπόνο. Ότι αρλουμπα είπε μέχρι τώρα για την γέφυρα ισχύει

  • Επαθε η γεφυρα τενοντιτιδα και τραβανε τενοντες!!! την δικη τους ανυπαρξια πως θα την καλυψουν????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.