Kozan.gr: Η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων άνοιξε για τα Ι.Χ επιβατικά οχήματα, όμως το τρολαρισμα συνεχίζεται

4 Ιουνίου 2023
07:47
Η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων άνοιξε για τα Ι.Χ επιβατικά οχήματα, όμως το τρολαρισμα συνεχίζεται. Χαρακτηριστικη η φωτογραφία που “ανέβασε” κάποιος πολίτης από περιοχή των Σεεβιων.

17 σχόλια

  • Τρολάρισμα είναι να λέι ο Παπαδόπουλος για “άμεσα αντανακλαστικά” μιας κυβέρνησης που χρειάζεται μια 4ετία για να επισκευάσει όπως-όπως τη γέφυρα. Το χειρότερο είναι πως η γέφυρα ΔΕΝ επισκευάστηκε! Την ανοίγουν για τις εκλογές μόνο για ΙΧ και θα την κλείσουν αμέσως μετά. Στην Κοζάνη ζούμε από τύχη!

    • Αν δεν είχε γίνει το ατύχημα στα Τέμπη προεκλογικά δεν θα κάναν τίποτα, τα άλλα περί ανακλαστικών είναι για γέλια

  • Ενα τρολ ολοκληρο ειναι γενικοτερα η βλαχοδεξια και ο γιωρικας των κηπων που παριστανουν ακομα τους σωτηρες!

    Υ.Γ. Πολυ γελιο ο φιλος στη φωτο ευστοχο και πετυχημενο! Λεει πολλες αληθειες!!!

    • Καλα εσυ απο τις 20 μοναδες διαφορα εισαι ακομη σε βερτιγκο,συνεχισε να γραφεις τα ιδια και τα ιδια,οσο για τις προβλεψεις σου τι να πω κακως ο τσιπροκιο δεν σε πηρε για συμβουλο χαχαχαχαχαχα…….χαχαχαχαχα!!!!!!!!

      • Ο/Η Σε ποναει πολυ ο ΣΥΡΙΖΑ για να ασχολεισαι μαζι του ακομα και με τετοια διαφορα! Περαστικα! λέει:

        δεξιογιδο βολεμενο μην σκουζεις αλλο γιατι σε ακουω σαν θορυβο. Το κουπονακι σου και στην ουρα να παρεις μακαρονια μισκο 1 ευρω φθηνοτερα απ τα καλαθια της κοκκινοσκουφιτσας του Αδωνη. Αχαχαχαχαχαχαχαχα

  • Επιδοκιμάζω την ενέργεια του κυρίου!!

    Το ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ και το ΠΑΡΑΛΟΓΟ ταυτοχρόνως σίγουρα καταλάβατε ποιο είναι, αλλιώς…..
    Το ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ και το ΠΑΡΑΛΟΓΟ ταυτοχρόνως είναι ότι έχοντας τοποθετήσει κώνους σε δύο σειρές κατά μήκος της γέφυρας, προφανώς για να αποτρέψουν την προσπέραση αλλά και τη διέλευση των οχημάτων από την αντίθετη κατεύθυνση, θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάποιο ασθενοφόρο αλλά και σε κάποιον ιδιώτη που θα μεταφέρουν κάποιο επείγον περιστατικό προς το Νοσοκομείο της Κοζάνης. (΄Οσον αφορά στον ιδιώτη και προς το κέντρο υγείας Σερβίων.)

    Επίσης θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάποιο περιπολικό της αστυνομίας/τροχαίας που θα βρίσκεται καθ’ οδόν για κάποιο επείγον συμβάν!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο πιο ανοργάνωτος λαός της Ευρώπης!! Το μετριάζω γράφοντας “ένας από τους πιο ανοργάνωτους λαούς της Ευρώπης.”

    • Ας μην κάναμε προσπεράσεις πάνω στην γέφυρα, να μην είχε κώνους.
      Είμαστε άξιοι της μοίρας μας….

      • Σε ποιο σοβαρό κράτος αφήνουν τη γέφυρα να φτάσει στο απροχώρητο; Και σχέση έχουν οι προσπεράσεις, όταν η γέφυρα υποτίθεται πως έχει γίνει και για νταλίκες;

      • Aν και δεν ανοίγω γραπτό διάλογο με εκείνες που με σχολιάζουν θα κάνω μια εξαίρεση στην περίπτωσή σας διότι γράφετε αβελτηρίες!!

        Δηλαδή ούτε το ασθενοφόρο που μεταφέρει επείγον περιστατικό να κάνει προσπέραση;;
        Ούτε εσείς που ένας συγγενής σας πρώτου βαθμού ή κάποιος φίλος… τέλος πάντων, χρειάζεται να μεταφερθεί επειγόντως σε μια δομή υγείας;;
        Ούτε η αστυνομία αν π.χ. ένας σύζυγος χτυπάει αλύπητα τη σύζυγό και είναι θέμα λεπτών πριν τοιούτη καταλήξει;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.