Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Παρέλαση από αδέσποτα στην Παύλου Χαρίση στην Κοζάνη τα ξημερώματα της Κυριακής (Φωτογραφία & Βίντεο)

4 Ιουνίου 2023
13:47

Σήμερα 5:00 το πρωί αγελη αδέσποτων σκύλων 13-15 μέτρησα περίπου. Παύλου Χαρίση Κοζάνη. Σας στέλνω φωτογραφία & βίντεο

29 σχόλια

    • Ο φίλος και εταίρος που θα τα μάζευε…δεν πρόλαβε..
      Ευχαριστούμε τον Μαλούτα Φυσικά θα τον ψηφίσουμε και με τα δύο χέρια γιατί στην πόλη μας επιτρέπουν επιβραβεύονται οι μή υπαρκτοί.

  • Γυρνούσαν από το φυσικό τους περιβάλλον.. τα μπουζούκια, και εσύ ρε παιδί μου άργησες να κοιμηθείς και τα είδες, αν κοιμόσουν νωρίτερα δεν θα τα έβλεπες και δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τα αδέσποτα. Πέρα από την πλάκα παντού τα ίδια κοντά στην Παναγία Φανερωμένη χαμός από κουτάβια.

  • Κατέβηκες να τους ρίξεις έστω ένα μεροκάματο που πεινάνε και σέρνονται σαν τις άδικες καταρες;Έγραψες έστω μια λέξη συμπάθειας; Και μετά ξεσπαθωσε κατά των υπευθύνων, μη νομίζεις ότι εγώ δεν τους ερραψα ράμματα στη γούνα τους.βεβαίως το καταφύγιο είναι τίγκα.Κυρ Παντελή του καναπέ.

  • Ποιός ακούει εκεί στον Δήμο?????? Εδώ εκκρεμούν μηνύσεις για επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους και δεν ιδρώνει το αυτί τους !!!

  • Τι να κανουν τα καημενα που ειναι πεινασμενα και κανεις σε αυτην την πολη δεν νοιαζεται.ο ανθρωπος ειναι οτι χειροτερο, οχι τα ζωα.

        • Αμα θες νά λέγεσαι άνθρωπος παρε και κανένα ΣΚΥΛΑΚΙ στο σπιτι οχι να λέγεσαι άνθρωπος με τα σκυλιά του δρομου

        • Που και που άνθρωπε να ταϊζεις και ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όλα τα ζώα είναι στο “φυσικό τούς περιβάλλον” και μπορούν να βρουν τροφή μόνα τους.

          • Εσύ ποιον άνθρωπο ταιζεις ρε έξυπνες, να μου το πεις ,να πάω να τον βρω. Η κλασική πονηριά των κυρ Παντεληδων, να έχουν κ ήσυχη τη συνείδηση τους (την ανύπαρκτη). Πού βρίσκουν επίσης τροφή τα ζωντανά, που θα φάνε και σένα από την πείνα τους, που δεν κατεβαίνεις έστω ένα ξεροκομματο να τους πετάξεις, χριστιανέ ορθόδοξες κατά τα άλλα!!!

    • Να τ πάρεις στο σπίτι σου. Πριν λίγες ημέρες στην Παναγία την Φανερωμένη κυνήγησαν δύο παιδιά τα οποία θα τα πατούσε το λεωφορείο. Ευτυχώς ο οδηγός αντέδρασε γρήγορα και σωστά. Επίσης ο νόμος αναφέρει ότι απογοητεύεται το τάισμα των αδέσποτων. Αλλά κλασικά διαβάζεις οτωσε συμφέρει.

      • Μη διαστρεβλωνεις την αλήθεια και τον νόμο, απαράδεκτε. Το τάισμα των αδεσποτων ενθαρρύνεται από τους Δήμους, καθότι εξυπηρέτηση τους κάνεις έτσι. Η μόνη σου υποχρέωση είναι η καθαριότητα του χώρου όπου τα ταιζεις. Μάθε το νόμο ή ρωτά το Δήμο και ξεστραβωσου. Άντε όλοι οι αχαμπαριστοι εδώ μέσα!!!

        • Ο χώρος που τα ταιζεις να είναι μέσα στην αυλή σου και όχι δίπλα σε σπίτια άλλων, ώστε να δημιουργείς αγέλες.
          Δεν είναι ηθικά σωστό.
          Μη δίνεις λεφτά για τάισμα αν είσαι φιλάνθρωπος και φιλοζωος.
          Δώσε λεφτά για στειρώσεις.

  • Είναι ντροπή αυτή η πόλη να έχει τόσα χρόνια αυτό το πρόβλημα και να μην γίνεται απολύτως τίποτα ,φτάσαμε στο επίπεδο στη Θεσσαλονίκη να έχει λιγότερα αδέσποτα απ’ ότι η Κοζανη,άνθρωποι με δικά τους σκυλιά φοβούνται μέχρι και τα δικά τους σκυλάκια να πάνε μια βόλτα μέχρι την πλατεία γιατί θα τους επιτεθούν ,ντροπή και πάλι ντροπή! Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

  • Εγώ τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι και εάν θέλει κάποιος ή κάποια που συμμετέχει σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο ας μου απαντήσει :
    Η επίσημη πολιτεία, για να μην ξοδεύει χρήματα για τα αδέσποτα έχει βγάλει έναν νόμο ο οποίος λέει ότι τα σκυλάκια μετά τη βασική φροντίδα, πρέπει να επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή στις πόλεις. Το δεύτερο που έκανε ο πρωθυπουργός μας ήταν να υιοθετήσει και καλά ένα αδεσποτακι σύμφωνα με τις οδηγίες των επικοινωνιολογων του.
    Το ερώτημά μου είναι το εξής :
    Εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτόν τον νόμο και την εφαρμογή του; Δηλαδή σας αρέσει να βλέπετε τα σκυλιά στους δρόμους να κυκλοφορούν σαν ζόμπι, μέσα στο κρύο, τους καύσωνες, ανάμεσα σε αυτοκίνητα, μέσα στη βρομιά και τους καθημερινούς κινδύνους; Σας αρέσει; Αν όχι, γιατί έχετε καθησυχάσει με αυτό το “να είναι στο φυσικό τους χώρο”; Όπως βλέπετε οι δικές σας προσπάθειες και η προσφορά δεν αρκεί. Δεν πρέπει να γίνει κάτι άλλο; Για τα σκυλιά.

  • Αρχικά αυτή η καραμέλα να τα πάρετε Σπιτι σας πρέπει να σταματήσει κανένας από εσάς που το λέει δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας που ταιζει ζωάκια αδέσποτα το πόσα μπορεί να έχει πάρει στο σπίτι τού …επίσης αυτός που ταιζει ζωάκια ταιζει και ανθρώπους να στε σίγουρη για αυτό αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι ότι αυτό είναι κατόρθωμα ανθρώπων ανεύθυνων που απλά τα παρατάνε γιατί τα βαρέθηκαν η επειδή δεν στειρώσαν κάποιοι άλλοι ανεύθυνοι και πέταξαν τα κουτάβια κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν έλεος ποια να τα βάζετε μαζί τους και όχι με αυτούς που πρέπει για να αλλάξει η κατάσταση δεν φταίνε οι άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν τα ζωάκια να μην υποφέρουν άλλοι φταίνε …. Γι’αυτό λοιπόν αυτοί που βρίζετε αντί να βρίζετε κάντε κάτι να φροντίσετε να ξεσηκωθειτε εκεί που πρέπει και όχι με αυτούς που είναι εθελοντές και βοηθάνε από το πληκτρολόγιο όλοι κριτές γίνεστε στην πράξη όμως……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.