Επισκέψεις σε περιοχές της ΠΕ Κοζάνης από τον Στάθη Κωνσταντινίδη

4 Ιουνίου 2023
13:56

 

 

Το Σισάνι, τον Φούφα, το Μηλοχώρι, τους Πύργους και το Μεσόβουνο, επισκέφθηκε ο υπ. βουλευτής του Ν. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης. Στην περιοδεία του ο υπ. βουλευτής ενημερώθηκε από τους κατοίκους των περιοχών για τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από αλλεπάλληλα καιρικά φαινόμενα.

Από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη στήριξη των παραγωγών, επισημαίνοντας την ανάγκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει αυτά και πολλά αλλά ζητήματα που έχουν άμεσο και μεγάλο αντίκτυπο στην παραγωγική, αναπτυξιακή και οικονομική πορεία της χώρας. «Πρέπει να βγούμε από την παγίδα της ακυβερνησίας στην οποία μας έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν μετάνιωσε ή όχι την απλή αναλογική. Μέχρι να καταλήξουν οι κκ Γιώργος και Αλέξης Τσίπρας, αν η απλή αναλογική είναι ακόμα στις προθέσεις τους, εμείς συνεχίζουμε με τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους συμπολίτες μας», δήλωσε ο Στάθης Κωνσταντινίδης.

16 σχόλια

  • Είναι σημαντικό να ξέρεις ν ακούς τον κάθε παραγωγικό φορέα του τόπου σου..να γνωρίζει ότι ήσουν κ θα είσαι δίπλα του

  • Συγχαρητήρια κ Κωνσταντινίδη που γυρίζετε όλο το νομό και συνεχίζετε τον αγώνα για την τελική νίκη,παρότι έχετε εκλεγεί ήδη από τις πρώτες εκλογές
    Δεν σας ψήφισα είναι η αλήθεια, αλλά σας τιμά αυτό που κάνετε.
    Και σίγουρα το αξιολογώ και αυτό για τις επόμενες εκλογές.

  • Είσαι ο Βουλευτής της καρδιάς μας.
    Συνέχεια δίπλα στον απλό Πολίτη.Γι αυτό και ο λαός στο ανταποδίδει.

  • Ήταν και είναι πάντοτε κοντά μας για να ακούσει τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και να δώσει λύσεις, βέβαια αφού με το καλό σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση.
    Συγχαρητήρια στον βουλευτή μας για την επανεκλογή του !!!

  • Ο φόβος του μητσοτακη είναι τα δύο κομματα!
    Της Νίκης και της Πλεύσης.
    Τώρα τα παπαγαλάκια του λένε ” η Εκκλησια δεν πρέπει ν ανακατεύεται στην πολιτικη”
    Τι σας περιμένει το βράδυ της 25ης Ιουνίου, θα
    παρακαλάτε τη Νίκη για να κυβερνησετε.
    Αμ δε!
    Και ολοταχώς για τρίτες εκλογες.
    Και μετα;ούτε 18%,όσο πήρε η νέα δημοκρατια πριν λίγα χρόνια
    Η Νίκη Και η Ζωή θα σας νικήσουν

  • Άλλοι υπόσχονται…και άλλοι πραγματοποιούν.Ναι είναι ωραία να εισαι με τον πρώτο αλλά ακόμα πιο ωραία να είσαι με τον ικανότερο που παίρνεις θέσεις ευθύνης και παράγει έργο.

  • O ικανότερος είναι αυτός που γυρίζει με το τετράδιο στην μασχάλη
    και λέει ότι τα έκανε όλα αυτός;
    Σε λίγο θα μας πει ότι και το καμπαναριό είναι δικό του έργο. Σημαζεψτε τον λίγο.

  • Τί έχει να πει ο κ. Κωνσταντινίδης για τον νόμο που ψήφισε η ΝΔ στη Βουλή με τον οποίο τα αναδρομικά επικουρικών των συνταξιούχων ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ σε όσους δεν άσκησαν αγωγές, ενώ ο τότε (απαράδεκτος) υπουργός τους καλούσε να μην κάνουν αγωγές;
    Τί έχει να πει για τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία δεν εφαρμόζουν τα Σκόπια αλλά εμείς την εφαρμόζουμε;
    Τί έχει να πει για το κλείσιμο των εργοστασίων της ΔΕΗ που ψήφισε η ΝΔ (και είχε ετοιμάσει πριν ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά) και έχασε ο κόσμος τη δουλειά του; Για την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ;
    Για το ότι η Δυτική Μακεδονία έχει υποβαθμισμένη υγεία;
    Για το ότι τα σχολεία έγιναν κέντρο βίας και δεν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε ούτε πανελλαδικές της προκοπής;
    Λοιπόν ας ξυπνήσουμε τέλος πάντων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.