Σκληρή κριτική του Θοδωρή Σιόγκα στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης στη συνάντηση των κατοίκων του Βατερού Κοζάνης κατά των φωτοβολταϊκών: “Περίμενα ο Δήμος Κοζάνης να είχε αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων …αλλά” (Bίντεο)

4 Ιουνίου 2023
18:16

 

Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, Θοδωρή Σιόγκας στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης.

Το βίντεο είναι από το kozani.tv

 

3 σχόλια

  • Εγώ πάλι είμαι με το βατερο..αλλά όταν βλέπω κάποια άτομα εκεί που ισχυρίζονταν τζάμπα τρέχετε,θα γίνουν και επίσης τα ματ δεν σας χτυπησαν σιγά πως κάνετε έτσι δεν φάγατε ξύλο για να δείτε τι εστί ξύλο αηδιάζω που βλέπω εκεί μέσα την κοροϊδία του .

    • Αν και δεν καταλαβαίνω τι λες… δε σημαίνει πως (μάλλον είσαι από την Καλαμιά) κάποιες απόψεις αποτυπώνουν την επίσημη θέση του χωριού. Χαίρομαι που είσαι μαζί μας (όπως κι εγώ με την Καλαμιά)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.