Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, στη συνάντηση των κατοίκων του Βατερού Κοζάνης κατά των φωτοβολταϊκών: “Αυτό το αίσχος που γίνεται στην Καλαμιά, στο Βατερό κι αλλού δεν πρέπει να συνεχιστεί” (Βίντεο)

4 Ιουνίου 2023
18:20

Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, στη συνάντηση των κατοίκων του Βατερού Κοζάνης κατά των φωτοβολταϊκών: “Αυτό το αίσχος που γίνεται στην Καλαμιά, στο Βατερό κι αλλού δεν πρέπει να συνεχιστεί”.

Το βίντεο είναι από το kozani.tv

18 σχόλια

  • Γιατι τοση μανια για τα φωτοβολταϊκά, απο τη μια δε μας αρεσει η καπνα κ τα σωματιδια του καρβουνου, μιλαμε για ακριβεια στο ρευμα αλλα εναλλακτικές μορφες ενεργειες δεν θελουμε, ποιο περιβαλλον καταστρεφεται στη καλαμια κ στο βατερο που ξεσηκωθηκαν ολοι, ή ψαχνουμε μονο ευκαιριες να το παιξουμε “αντιστασιακοι” αντε πια, ειναι καιρος να αφήσουμε τις ιδεοληψιες…

  • χωρίς πολλά λόγια και τι να πεις που τα ψήφισαν τα φωτοβολταικα και ο ιωαννίδης και ο κουρού και βγήκες να πεις ότι είστε αντίθετοι

  • Ουσιαστικά δεν λέει τίποτα! Πιο πολλά για τον εαυτό του λέει παρά για τους τους κατοίκους της Καλαμιας!!

  • Μην παίζεται με την νοημοσύνη μας για τους ψήφους. Τα φωτοβολταϊκά και όλες οι ανανεώσιμες πηγές είναι το μέλλον.

  • Ιωαννίδης Γιάννης και Κώστας Κουρού ναι σε όλα στα φωτοβολταϊκά ψήφισαν τα πάντα και ειναι λάτρες των φωτοβολταϊκόν τώρα τι άλλαξε;Πόσο μα πόσο χαζούς περνάτε τους πολίτες τους απλούς και τώρα έρχεστε ζητάτε ψήφο;

  • Αυτόν τον υποψήφιο δεν τον ηξερα, μεχρι τωρα τον εβλεπα μονο να βγαζει φωτογραφίες και να χαμογελάει τωρα που τον ακουσα καταλαβα γιατι μεχρι τωρα δεν μιλουσε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.