kozan.gr: Ένταση στον αγώνα μπαράζ του Φ.Σ. Κοζάνης με τον Γιούχτα – Πολύς κόσμος στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης

7 Ιουνίου 2023
18:09

Πολύς κόσμος στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης στον αγώνα μπαράζ του Φ.Σ. Κοζάνης με τον Γιούχτα. Πολύς κόσμος στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης. Παιχνίδι με ένταση, αψιμαχίες, 4 κίτρινες (2 σε κάθε ομάδα), πολλές διακοπές κι από μία αναγκαστική αλλαγή από κάθε ομάδα λόγω τραυματισμών. 4 ευκαιρίες η Κοζάνη, 2 ο Γιούχτας αλλά και οι δύο από τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Καραγκιόζης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Μαραγκός, Γιαλαμίδης, Μπακάλης, Niasse, Αποστολίδης, Λάμπογλου, Βοριαζίδης, Κανούλας.
Αναπληρωματικοί: Μπλατσιώτης (τέρμα), Παπανικόπουλος, Πάτας, Ιω. Παπαδόπουλος, Αντάμης, Μπίντσης, Καραγιάννης, Τσαπακίδης, Κάτανας
ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς, Τζανής, Ρουσσάκης, Κοντογιάννης, Δωματάς, Αζίζι, Βρεττός, Ροβίθης, Γιαλούσης, Κίσσας.
Αναπληρωματικοί: Χρήστου (τέρμα), Στακάκης, Αργκιλέσι, Κορνηλάκης, Γκίνη, Γελαδάρης, Δασκαλάκης, Τσαμαντιώτης, Κόκκινος.
Διαιτητής: Θ. Μπουρουζίκας (Λάρισας).
Βοηθοί: Δ. Μίχος (Λάρισας), Θ. Βαλιώτης (Λάρισας).

 

8 σχόλια

  • Κάποιοι από τους θεατές δεν είναι φίλαθλοι, είναι για τα καλά αλήτες. Περπάταγα στο στρατιωτικό και οι βρισιές από το Δημοτικό ακούγονταν πεντακάθαρα. Αισχος, πάνε και παιδιά εκεί, και φυσικά μορφώνονται κατάλληλα.

      • ΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
        ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.

        ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ;

        ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΕΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

        ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ,ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.

        ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ;

        ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΣΑΣ ΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  • Ο πρώην υφυπουργός συγκοινωνιών Μ Παπ. ο υπεύθυνος της τραγωδίας των Τεμπων , ποζάρει άνετος σαν να μη συνέβη τίποτα..! Δίπλα του κάποιοι ευτραφείς-κοιλαράδες πίσω του Μ Γ και αριστερά του ο Αριστερός-τρομάρα του-Μ Για..!
    Παράγοντες του τόπου να σου τύχει..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.