Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση… Σωστά κ.Κωνσταντινίδη; – Nέα απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

7 Ιουνίου 2023
18:15

Ειλικρινά, κ. Κωνσταντινίδη, ξοδέψατε δύο μέρες φαιά ουσία για να προβείτε σε μια ανακοίνωση που παραπέμπει σε παιχνίδι μικροπολιτικής, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με fake news;

Είναι αστείο να επικαλείστε ότι ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τους πολίτες για ανωριμότητα, αφού ο ίδιος με δημόσια δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σεβάστηκε απόλυτα το αποτέλεσμα των εκλογών και προχωρά παρακάτω σε έναν έντιμο εκλογικό αγώνα όπως αρμόζει σε ένα κόμμα της Αριστεράς.

 «Αν δε σεβαστείτε την ετυμηγορία των συμπολιτών μας, σας περιμένουν ακόμα χειρότερες ημέρες.» Αυτό το λέτε εσείς κ. Κωνσταντινίδη τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης απειλεί με τρίτες εκλογές τον Αύγουστο αν δεν πάρει αυτοδυναμία;

Η ΝΔ κ. Κωνσταντινίδη μήπως εξακολουθεί να θεωρεί την κοινωνία κομματικό στρατό;

Αναφέρεστε στην κοστολόγηση των προγραμμάτων τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας προσκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πάνε από κοινού στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να κοστολογηθούν τα δύο προγράμματα και ο δεύτερος αρνήθηκε.

Συνεχίζετε να υποστηρίζετε ότι είστε στο πλευρό των πολιτών τη στιγμή που η κυβέρνησή σας αρνήθηκε πεισματικά να μειώσει το ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και τον ΕΦΚ στα καύσιμα, οδηγώντας μια ολόκληρη κοινωνία στη φτωχοποίηση, ενώ άφησε αφορολόγητα τα υπερκέρδη  λίγων και εκλεκτών. Θα έχετε τους λόγους σας…

Σημειώνετε με στόμφο : «Αλλά, τελικά, μάλλον αυτό είναι που σας ενοχλεί. Ότι δεν μας τελειώσατε, όπως λογαριάζατε.»

Τί θα πει «Δεν μας τελειώσατε;» κ. Κωνσταντινίδη; Ηρεμήστε! Μη δείχνετε τόσο φανατικά το μίσος σας προς την Αξιωματική Αντιπολίτευσης, κατρακυλώντας σε τέτοιου είδους εκφράσεις.

Στην τετραετή πορεία σας σημειώθηκε στην περιοχή μας  αύξηση της ανεργίας, φτωχοποίηση και ερημοποίηση. Δεν το λέμε εμείς, το φωνάζουν οι αριθμοί!

Δεν θα συνεχίσουμε το παιχνίδι φθηνής προπαγάνδας που ξεκινήσατε κ. Κωνσταντινίδη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας, από όποια θέση και να του δώσει ο ελληνικός λαός , θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών και να μάχεται για μια Δίκαιη Κοινωνία με ευημερία για όλους, όσο και αν αυτό μπαίνει εμπόδιο στα καλοστημένα σχέδιά σας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης.

25 σχόλια

    • Ναι και? Παλι 2ος θα ειναι και παλι αντιπολιτευση θα ειναι , οποτε δεξιοτρολ μην γραφεις και ιδρωνεις αδικα των αδικων , ασε που θα φροντισουμε να τον ανεβασουμε λιγο πιο πανω στις επερχομενες εκλογες.

    • για χάρτη δεν ξέρω αν εννοείς γεωφυσικό ή όχι…
      για χαρτΙ πάντως ούτε καν καλώς η κακώς στη προκειμένη κακώς για σας τα δεξιούλικα τον Σύριζα όσο και να επιθυμείτε να μην υπάρχει την χάρη δεν θα σας την κάνουμε. Πάλι 2ος θα ειναι και ευχομαστε απο καρδιάς σε 2,5 χρονάκια περιπου που θα τα εχετε ισοπεδώσει όλα εντελώς οτι αφήσατε
      να γινει ξανα κυβέρνηση.

    • …το τελευταίο χαρτί το παίζεις εσύ και δεν θέλεις να το καταλάβεις.. και όταν θα ψάχνεις να τραβήξεις η τράπουλα θα έχει τελειώσει…

  • O Τσίπρας με την ανάληψη της ευθύνης είπε και ότι οι πολίτες θα μετανιώσουν για την ψήφο τους και το ακούσαμε όλοι αυτό εκτός από εσάς….όσο για την μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και τον ΕΦΚ στα καύσιμα που έκανε η Ισπανία, ρωτήστε αν και πόσο βοήθησε και γιατί τώρα σχεδιάζουν στοχευμένα επιδόματα.
    Η επίθεση στον Κωνσταντινίδη τον δυναμώνει κύριοι του κόμματος εξουσίας!
    Αντί για επιθέσεις στον πρώτο και μοναδικό Βουλευτή που τον εξέλεξε ο λαός της Δυτ. Μακεδονίας, τον οποίο οφείλετε να σεβαστείτε, κοιτάξτε τα του οίκου σας, καθώς πάτε με φόρα σε μονοψήφιο αριθμό με τον ρυθμό που εργάζεστε….!!!

  • ΤΑ τρολακια του γραφειου Σταθίκα για να ξαναπετάξουν λασπη στον ανεμιστηρα για να κραξουν τον Συριζα αλλη μια φορα. Να εχεις παρει 40% να βγαινεις πρωτος στον νομο που απεμειναν …. οσοι απεμειναν τελος παντων γιατι ολοι οι υπολοιποι την εκαναν για αλλες πολιτειες μακρινες μπας και βρουν ζωη ξανα , και ακομα να ασχολεισαι με τον Συριζα
    θα μου πεις εδω ο αρχηγος σας φοβαται και ενα απλο ντιμπειτ
    φαντασου ποσο πανικο εχουν τα δεξιουλικα που τα εχουν και ολα με το μερος τους και εχουν και τοσο μεγαλο ποσοστο , πρεπει να ενοχλει πολυ ο Συριζα μαλλον.

        • 2.9% και πολυ εισαι….γραμμος βιτσι…εθνικος στρατος….
          πατε καλα παντως….ΑΛΕΞΗ ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΟΟΟΟΡΑΑΑΑΑ….ΧΑ ΧΑ ΧΑ….
          ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ….ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ….ΜΟΝΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ…ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ…ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛΑΚΙΑ….

          • Εσύ πρέπει να είσαι μεγάλος μισθοφόρος του ακροδεξιού συστήματος συν της άλλης είσαι και μεγάλος ΒΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

    • χασατε τον λογαριασμο ποσες φορες ξεφτιλιστικε το γατακι σας εκει στον συριζα.και ακομα τον εχετε αρχηγο..δεν εχει πατο εκειπου θα βρεθειτε..λιγη υπομον..ακομα δεν καταλαβατε τιποτα..περιμενετε και θα δειτε..

  • Ηρωποιείτε τον Κωνσταντινίδη ; μεγάλη αξία του δίνετε. Αυτος ήθελε να βγεί βουλευτής και ξαναβγαίνει , τέσσερα χρόνια δεν αγωνίστηκε για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και της περιοχής και περιορίστηκε σε μικροβροβλήματα κάποιων ομάδων. Συμπεριφέρεται σαν μικρός πολιτικάντης.Αγνοείστε τον και εκλαίκεύσετε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι παρατρεχάμενοι του βολευτή βγάζουν τα απωθημένα τους χωρίς καμιά αναφορά στην ουσία της πολιτικής.

    • Αυτό που δεν θα καταλάβει ποτέ ο Συριζα είναι ότι ο λαός(που πάντα μιλάτε στο όνομά του) γιατί πιστεύετε ότι εσείς τον εκπροσωπειτε σωστά, σας γύρισε την πλάτη. Όχι γιατί πίστεψε σε κάτι καλύτερο αλλά γιατί κατάλαβε πως τόσα χρόνια τον κοροϊδεύετε. Αγαπήσατε την εξουσία και δώσατε ότι μπορούσατε στους παρατρεχάμενούς σας, δηλαδή κάνατε αυτό για το οποίο κατηγορείτε την ΝΔ, αλλά με τον χειρότερο τροπο.

  • Τι απέγινε ο σχεδιαστής της Δίκαιης ανάπτυξης στα πράσινα αλογα στη Δυτική Μακεδονια;Ο Μουσουρουλης;
    Ρωτήστε τον παπαθαναση να σας πει και τον Γεωργιαδη.
    Εξ άλλου μαζί τα κουρεύουν με την ψιλή,ποια;τα δάνεια τους.
    Τι σας περιμένει στις 26 το βράδυ.

    • Οσους ψηφους ειχε παρει καποτε η Ραχηλ Μακρη στην Κοζανη δεν τους πηρε και δε θα τους παρει ποτε ο Σταθικας σας.

  • Δεν Βλεπετε εκει στον Σύριζα που είσαστε πρώτοι στην Κομοτηνή με τις ψήφους του Τουρκικού προξενείου? Οταν οι εχθροι της χώρας σας προτιμούν στην Κυβέρνηση της χώρας θα επρεπε να καταλάβετε ποσο χρήσιμοι ειστε για την πατρίδα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.