Ο Γεώργιος Ι. Παπαδόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό της “Ενότητας”

8 Ιουνίου 2023
11:46

Η ομάδα μας μεγαλώνει! Ενισχύεται με νέους ανθρώπους! Ο Γεώργιος Ι. Παπαδόπουλος θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας.

Ο Γιώργος κατάγεται από τα Πετρανά.

Είναι στρατιωτικός, απόφοιτος της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

Σε αυτή τη αυτοδιοικητική θητεία, είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Πετρανών.

Με τη νέα γενιά στο επίκεντρο, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, την ενίσχυση και ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, την ανάπτυξη, την ευημερία.

Θέλουμε οι νέοι να αγαπήσουν τον τόπο τους, να μείνουν και να εργαστούν εδώ.

Δίνουμε στους νέους ανθρώπους όραμα και προοπτική.

Προχωράμε μαζί!

13 σχόλια

  • Μεγαλωνει και προς τα δεξια η ομαδα σας;Μαλλον οι δηθεν δεξιοι ερχονται προς τα εσας!!!!!!Αυτα ας τα βλεπει καποιο πολιτικο γραφειο ……οι μασκες επεσαν!!!!!!!!!

    • Μήπως το πολιτικό γραφείο έστειλε τον υποψήφιο;
      Μήπως η μη εκλογή του ως βουλευτής θα τον οδηγήσει στο σενάριο που ακούγεται εδώ και 8 μήνες;

  • Ξέρει άραγε Μπαρμπα Λάζου μ ότι εσύ μετά τους ξεχνάς όλους και χρησιμοποιείς παλιά βολικά υλικά ? Κρίμα το παιδί που χαραμιζεται με σένα .

  • Οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν είναι ένας πρώην δήμαρχος καποδιστριακού δήμου και υποψήφιος (χωρίς επιτυχία) δήμαρχος και το πρωτοπαλίκαρο του και νυν αντιδήμαρχος…..οψόμεθα!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν είναι ένας πρώην δήμαρχος καποδιστριακού δήμου και υποψήφιος (χωρίς επιτυχία) δήμαρχος και το πρωτοπαλίκαρο του και νυν αντιδήμαρχος…..οψόμεθα!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ξαφνικά έφαγε από τη ΝΔ και πήγε τώρα προς μέρια ΠΑΣΟΚ…να πάρει κ από εκεί… Ντροπή …πίσω από τη ΝΔ ετρεχε!!

  • Όσα δεν φτάνει η αλεπού……
    Όλοι εσείς που τρολαρετε δεν θέλετε ποτέ να μπει στο δήμο ένα νέο και δραστήριο παλικάρι….

  • Εδώ και χρόνια μπαίνουν στο Δήμο νέα άτομα..εκλέγονται με τον Μαλουτα…μετά πάνε στον Ιωαννίδη….μετά στον Κοκκαλιαρη….αυτός ο κύριος γιατί δεν έβαζε κ πριν με τον Μαλουτα κ κατέβηκε με άλλον συνδιασμό στις προηγούμενες εκλογές????Ξαφνικά….έγινε φίλος με τον Μαλουτα?Η του ταξανε κάτι???Η Μηπως ο παλιός του βουλευτής κ της ΝΔ τον προωθεί διότι δύσκολο να εκλεγεί και στις δεύτερες εκλογές???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.