Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωφών γυναικών, με την Εθνικής Ελλάδος, συμμετέχει η Κωνσταντίνα Χατζηιωάννου, αθλήτρια του Απόλλωνα Πτολεμαίδας

8 Ιουνίου 2023
11:48
Στις 13-24/6 θα διεξαχθεί  στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, το παγκόσμιο πρωτάθλημα κωφών γυναικών με την συμμετοχή και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που έχει σημαντική παρουσία και μεγάλες επιτυχίες σε ανάλογες διοργανώσεις. Η ΕΘΝΙΚΗ μας αγωνίζεται στον Β’ όμιλο με αντιπάλους τις: Ουκρανία(14/6), Πολωνία (16/6), Η.Π.Α(17/6)
Στον Α’ Όμιλο κληρώθηκαν οι: Τουρκία, Λιθουανία, Κένυα, Ιταλία.  Στην 12/δα της εθνικής έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υπάρχει και μια παίκτρια της ομάδας μας, η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ , που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ΚΟΖΑΝΗ, και πέρυσι μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής της στην Α2, μεταξυ ΛΑΣΣΑΝΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, είναι μια ομάδα -διαμάντι , με ιδιαίτερα εντυπωσιακές επιτυχίες , αφού έχει πάρει πρώτη θέση σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις(ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ), και γι’αυτόν ακριβώς  τον λόγο αξίζει της μεγαλύτερης δυνατής προσοχής, του απόλυτου σεβασμού και της αναγνώρισης από όλους. Η παρουσία της μέσα σε μία πολύ δύσκολη εξακουλοθητικά συγκυρία για τον γυναικείο αθλητισμό γενικότερα στην Ελλάδα, είναι ένας φάρος που θα πρέπει να σηματοδοτεί τις προσπάθειες όλων μας. Διαβάστε συνέντευξη της ΦΡΟΣΩΣ ΔΡΑΚΑΚΗ προπονήτριας της Εθνικής μας:

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι