Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας – Πρόεδρος ο Γεώργιος Κάτανας

8 Ιουνίου 2023
12:13

 

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 31ης Μαΐου 2023 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.. Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

 

Πρόεδρος : ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Αντιπρόεδρος: ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

 Γενικός Γραμματέας:  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 Ταμίας: ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Αναπληρωτής Ταμίας:  ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 Μέλος:  ΜΑΥΡΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

Συγκροτήθηκε επίσης και η Εξελεγκτική Επιτροπή:

 

Πρόεδρος : ΚΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

        Μέλη: ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

                     ΑΡΤΑΧΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑ

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.