FRiDGE Project : Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Περιφέρειας για την Αγροδιατροφή

8 Ιουνίου 2023
12:28
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο του έργου FRiDGE, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2023 και είχε ως σκοπό να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα των ΜμΕ στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, μέλη της ομάδας έργου συμμετείχαν σε διήμερο απολογιστικό συνέδριο μικρής κλίμακας & στοχευμένες επισκέψεις σε τοπικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) στην ευρύτερη περιοχή της Βουδαπέστης. Κεντρικός στόχος ήταν η αποτίμηση των δράσεων του έργου και η ανάδειξη των αποτελεσματικών εργαλείων υποστήριξης και προώθησης των τοπικών τροφίμων ποτών από επιτυχημένες Ουγγρικές ΜμΕ και υποστηρικτικούς μηχανισμούς.

Τα μέλη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχουν ενεργά και διεκδικούν ανταγωνιστικά προγράμματα της ΕΕ με σκοπό την αξιοποίηση των δράσεων και των αποτελεσμάτων τους για την παροχή επιστημονικής υποστήριξης στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής προκειμένου να προωθηθούν στην παγκόσμια αγορά προϊόντων διατροφής.

 

Πληροφορίες:

https://projects2014-2020.interregeurope.eu/fridge/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.