Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Φ.Σ. Κοζάνης: “Με τη συγκλονιστική στήριξη όλων των φιλάθλων”

8 Ιουνίου 2023
15:52

Με την συγκλονιστική στήριξη όλων την φιλάθλων που έγιναν ο 12ος παίκτης, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη πήρε τη μεγάλη νίκη εντός έδρας απέναντι στον Γιούχτα. Αυτό που πιστώθηκε στα συν της επικράτησης, εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, είναι η ανταπόκριση του κόσμου που θέλει να βλέπει την ομάδα ψηλά και στηρίζει την προσπάθεια της για την άνοδο στην SL2 μετά από 42 χρόνια.

Εκ μέρους όλου του οργανισμού ΦΣ Κοζάνη θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και βρέθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης στηρίζοντας την ομάδα μας!

Τι να πει κανείς για εσάς αλήθεια;

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι λίγο!

Ήσασταν συγκλονιστικοί!!

Το Δ.Σ του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

#kozanifc #kozanarapamegera
@kiefertek Kiefer
📸 KOZANI FC New Media

5 σχόλια

  • Απίστευτο τόσος κόσμος Τετάρτη απόγευμα στο γήπεδο της Κοζάνης. Οι φορείς πρέπει οχι μόνο να αγκαλιάσουν αλλα και να ενισχύσουν την προσπάθεια.

  • Αφήστε τα μεγάλα λόγια και φρόντιστε να ενισχύσετε την ομάδα και να την κάνετε ισχυρή,γιατί με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας μπορεί να κερδίζει,αλλά δεν πειθει

  • Εαν μιλας για του χρονου βαλε και εσυ κανα φραγκο. Εαν μιλας για φετος μαλλον δεν ξερεις ουτε τους αντιπαλους ουτε την αγορα. Η ομαδα την δεδομενη στιγμη δεν χρειαζεται να πεισει αλλα να κερδισει τους 3 βαθμους στα ματς.υπαρζουν και τα παιχνιδια σκοπιμοτητας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.