kozan.gr: Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» διακομίσθηκε ο 46χρονος εργαζόμενος πολυτραυματίας μετά από το εργατικό ατύχημα που είχε σε μηχάνημα παραγωγής ζωοτροφών στην περιοχή της Νεάπολης Βοΐου

8 Ιουνίου 2023
22:00

Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» διακομίσθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 8/6, ο 46χρονος εργαζόμενος πολυτραυματίας μετά το εργατικό ατύχημα που είχε σε μηχάνημα παραγωγής ζωοτροφών στην περιοχή της Νεάπολης Βοΐου. Οι γιατροί του Μαμάτσειου σταθεροποίησαν την κατάστασή του ώστε να είναι δυνατή η διακομιδή κι η περαιτέρω ιατρική φροντίδα και νοσηλεία του θα συνεχιστεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Περαστικά και ταχεία ανάρρωση
    Το να υπάρχει μια λακκούβα στον δρόμο δεν είναι και τόσο σημαντικό ούτε το να μην ανάβουν τα φώτα σε ένα δρόμο αλλά το γεγονός ότι δεν έχουμε ένα αξιόλογο νοσοκομείο στην πόλη μας είναι τραγικό ( δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο περιστατικό )

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.