Kozan.gr: Φωτιά σε μηχανή μεγάλου κυβισμού στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην οδό Αριστοτέλους στην Κοζάνη – Ένα άτομο στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά τραυματίσθηκε & μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο – Δηλώσεις (Βίντεο)

8 Ιουνίου 2023
23:01
Κανένα σχόλιο

Φωτιά σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην οδό Αριστοτέλους στην Κοζάνη σημειώθηκε στις 22:20 το βράδυ της Πέμπτης 8/6.   Ένα άτομο στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά τραυματίσθηκε στο πρόσωπο (έγκαυμα) & μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο. H πυροσβεστική έφτασε στο σημείο αλλά είχε σβήσει ήδη η φωτιά. Δηλώσεις από τον Πυρονόμο της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνο Γεωργάκα. Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.