Η ΠΕ Κοζάνης χρηματοδοτεί  μελέτη για τη βελτίωση της οδού Κερασιάς- Μηλιάς

9 Ιουνίου 2023
09:45

 

 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2017-2021 για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Βελτίωση οδού Κερασιάς- Μηλιάς» κατά την οικονομική επιτροπή της 7ης Ιουνίου 2023. Ο προϋπολογισμός για τη μελέτη του έργου είναι 62.400 ευρώ και το αντικείμενό της είναι η βελτίωση της οδοποιίας του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου της περιοχής μεταξύ των οικισμών Κερασιάς και Μηλιάς του Δήμου Κοζάνης, συνολικού μήκους 2,4 χλμ.

Η σημασία κατασκευής του έργου είναι μεγάλη καθώς με την βελτίωση του υφιστάμενου οδικού τμήματος, βελτιώνονται σημαντικά οι κυκλοφοριακές συνθήκες της περιοχής μεταξύ των οικισμών Μηλιάς και Κερασιάς του Δήμου Κοζάνης. Η Περιφερειακή Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητα τη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης σε κοινότητες και επιχειρήσεις, προς όφελος των πολιτών με στόχο την άνετη και ασφαλέστερη μετακίνησή τους.

 

11 σχόλια

  • 64 χιλιαρικα να μελετησετε τι? τον χωμτοδρομο ουτε 2 χιλιομετρα αν θα τον ριξετε ασφαλτο ? να κανετε παρκιδες ? να κανετε ΛΕΑ? να περναμε με τα τραχτερια να γουσταρουμε

    • Υπάρχουν προδιαγραφές θείο, δεν ζούμε στο 60. Τα νερά που θα πάνε? Τεχνικά θα μπούνε? Που? Πόσα? Σε τι διαστάσεις?
      Άντε έχετε όλοι γνώμη, προπονητές, γιατροί, μηχανικοί και σεισμολόγοι η μισή χώρα

      • Σιγα εσυ τεχνικε που τα ξερεις ολα
        σου θιξαμε την μεγα σωστρια του νομου την Δαδαμογια και πεταχτηκες να κανεις τον δικηγορο λες και δεν ξερουμε που θα πανε τα λεφτα για αλλη μια φορα!
        Αιντε αιντε πιες κανα καφε να ξελαμπικαρεις και μετα μας κανεις και τον δικηγορο των αλλων!

  • Κυρία Δαδαμώγια τι έχετε να πείτε για το δημοσίευμα του vice για την Κοζάνη
    Ως πότε θα είμαστε στα χειρότερα;

  • Μπράβο σας. Οι περισσότεροι Όσο από τα χωριά της Ελίμεια και Αιανής να ξέρετε σας ευχαριστούν

  • Για τα αδέσποτα τι θα εκπονησεις? Άλλη μια δομή χωριτικοτητας 40 σκύλων αδέσποτων??? Χαχαχα γελοίοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.