Το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για το εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών ΜΑ.ΒΙ.Ζ. στην Νεάπολη Βοΐου

9 Ιουνίου 2023
10:27

Ένα ακόμα εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζομένου, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι «κάτι δεν πάει καλά».

Ελλείψεις, κενά πόστα, εντατικοποίηση εργασίας, έλλειψη εξειδίκευσης, απουσία ελέγχων λόγω ελλείψεων προσωπικού, κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου με το ερώτημα να παραμένει: «ως πότε;»

Στο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών ΜΑ.ΒΙ.Ζ. στην Νεάπολη Βοΐου, εργαζόμενος άνδρας που πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης μηχάνηματος παραγωγής ζωοτροφών, βρέθηκε σφηνωμένος εντός του μηχανήματος με το ένα χέρι και το ένα πόδι.

Με πολλαπλά τραύματα ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ, στην οικογένειά του και στην εργασία του.

Το Ε.Κ.Ν.Κ. αναμένει τις αρμόδιες αρχές να αποφανθούν για τα αίτια του ατυχήματος, επιμένει για την εφαρμογή μέτρων υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εργασίας, ώστε να μην έχουμε άλλα τέτοια τραγικά περιστατικά.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Ένα σχόλιο

  • Εντάξει μία ανακοίνωση και καθαρίσατε.
    Προσέξτε μήν πάθει υπερκόπωση ό πρόεδρος από την πολύ δουλειά και τα πολλά κιλά!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.