Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών | Τελετή Αναγόρευσης της Λίνας Νικολακοπούλου σε Επίτιμη Διδάκτορα

9 Ιουνίου 2023
15:27

 

 Σε Επίτιμη Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα αναγορευτεί η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

 Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:30, στο αμφιθέατρο του κτηρίου διοίκησης, στη νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης και θα είναι ανοικτή προς το κοινό.

Στην τελετή θα παρουσιαστεί το έργο και η προσωπικότητα της τιμώμενης και η προσφορά της στις Τέχνες και τον πολιτισμό. Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με ομιλία της τιμώμενης, με τίτλο: «Το μοναχικό παιχνίδι του λόγου», ενώ θα υπάρξει και μουσικός επίλογος.

Ένα σχόλιο

  • ψάχνουν μια ευκαιρία να ακουστούν μέσω του θεάματος. Τι σχέση εχει η κ. Στιχουργός με το Τμήμα. ήμαρτον Κύριε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.